Kaip Jus pasielgtumete?

Kaip Jus pasielgtumete?

Situacija tokia: as budamas imones vadovu priimu i darba (labai prasant artimam zmogui) viena pilieti pavadinimu zmonos sesers vyras. Ir stai viena grazia diena nutveriu ji vagiant prekes. Is vienos puses as galiu sugadinti jam gana ilgam gyvenima, is kitos puses gaila shvogerkos ir keliu menesiu vaikucio.
O atvirai pasakius pirmas noras ismalti snuki kiek tik imanoma.
Kaip Jus pasielgtumete?

Sakiau - su giminem gaidys gaunasi.Pavargęs
Situacija apgailetina.
Manau, kad toliau dirbti tai jis tikrai negali.
Jei atsitiko viena karta - bus ir antras.

Tu jam pasakyk, kad priemei i darba ne tam, kad jis vogtu is taves.
Ir jei tai pasikartos gales pasiieskoti kito darbo.
Bet jeigu jau voge, tai ko gero taip bus ir toliau tik kita karta bus atsargesnis.

Pas mane antro karto nebuna. Manau, kad siuo atveju irgi nedarysiu isimciu.

Jooo, sio reikalo moralas manau bus toks: daugiau nei vienas giminaitis ar siap pazistamas darbo pas mane negaus.

Sutinku. Aš irgi išmesčiau po pirmos vagystės.

Andrius_S Labas

Nu jo jeigu jau jam uztenka izulumo vogti is giminaicio davusio darba, tai jis ko gero nevertas antros galimybes.

Siaip tai as visai nesistebiu kad taip nutiko… cia ko gero nacionalis tautieciu bruozas. nes kiek girdejau su idarbintais giminaiciais visada kyla problemu. ir labai liudna…

KOLCHOZAS

na visgipabūk kaip sakoma geras žmogus…

surašyk kokį tai popiergalį aktą ar kažką tokio kad va pagavai neleistinai elgiantis…

nemanau kad va 1 kartas gali būti ir paskutinis… tik perpsėk žinok o paskui … paskirk koki 2-3 men. bandomaji laikotapri… jeigu tik kokia tai maza klaidele… VISO GERO ir tiek…

o ar išsiaiškinai kodėl VOGĖ? kokia to priežastis?

ir pakalbėk su jo žmona "Neoficialiai" pasakyk kas ir kaip … nes visgi manau jeigu žmogus vagia tai nėra vien tik jo problema čia jau ir šeimos… giminės mūsų "visuomenės" yda Šypsena kurią reikia gydyti o ne imti taip easy atleist ir psio…

Cia dar atskira tema, kuri bus gvildenama ateityje.Bet paaiskinimai kad per mazas atlyginimas man netinka. Nieks nedraudzia ieskoti geresnio. Jeigu truksta pinigu galima ateiti ir pasakyt, ir tikrai butu galima kazka sugalvoti.

na atskira ar ne tai jau dzin…

esme taip JIs dirbo gerai? ar gali į jo vietą rasti geriau?

ar jis perpektyvus? ir t.t. sudėk + - ir žiūrėk…

sunku spręst nes pats neseniai dalyvavau panašiame dalyke tik žymiai sunkesnė situacija… žinok siaubas kai nuo tavo sprendimo realiai gali priklausyti ne tik žmogaus tolimesnis darbas karjera, bet ir gyvybė Šypsena

Nepakeiciamu zmoniu nera…

Socialines problemas sprendzia valstybe.

Taip pat - kaip nepamaitinsi visu elgetaujanciu, taip pat kaip nenupirksi vaistu visiems onkologiniams ligoniams ir pan…

[quote]hoacas rašė:
O atvirai pasakius pirmas noras ismalti snuki kiek tik imanoma.

[/quote]

hmmm… o ko gi ne, jei ishmest i gatve nenori?..

[quote]Juta_9 rašė:
Socialines problemas sprendzia valstybe.

[/quote]

cia, tipo, juodasis jumoras…

Siaip tai mano patarimas butu atleisti is darbo. Nes jei jau dabar pasiziuresi pro pirstus, tai ateityje pasekmes gali buti liudnesnes. Sekmes.

as pats irgi patyres giminiu ir siaip visokiu "pazystamu" pliusus ir minusus Šypsena). pvz.: pries pora menesiu remontavau nama, renkuosi darbininkus, bac ir atvaro "senas pazystamas" kuris pasirodo jau keli metai kaip tik ir remontuoja ir stato ir etc. ir normalias kainas susake…
ir visgi as issirinkau svetimus ir mokejau brangiau Šypsena
nu kam tie paskui lauzymaisi laizymaisi ir pseudojautrumas
svetimas ka nors padare ne taip nu tai ir po polnoj programe kaip sakant ispolzovaj vsio chto pod rukami hahahaha
o jei gimine taigi kurgi - jis pasielge *****ai bet jis gi pazystamas, galbut sioj situacijoj jis teisus, ka paskui pagalvos giminieciai, nu ir t.t.
zinoma buna teisingu giminiu ir pazystamu … kazhkur tai Šypsena

"A friendship founded on business is better than a business founded on friendship."

-John D. Rockefeller

Mano nuostata gan griezta - niekad neuzsiimt verslu ar darbiniais santykiais su tikrais draugais ar giminemis.

Aisku siuo atveju toks patarimas jau saukstai po pietu. Mano nuomne reiktu pasiulytam tam shvogeriui ieskotis kito darbo. O tuo tarpu, kad nebutu ‘socialinio sprogimo’, tegul padirba dar pas tave…