Kaip jus bl tuos perlus renkat?

Kaip jus bl tuos perlus renkat?

Krc ziuriu paskutiniu metu cia pievos dedas,apie perlu kiekius nerealius svaigstama.A kaip juos parinkt,ir man reikiaCha cha

xe xe juokinga…

cia musiet del visko kaltas nepilnavertiskumo kompleksas.

Kai kuriems nors nereiskmingoje srityje norisi buti pirmam Šypsena

arba zinot, kaip su losimais azartiniais… ten gi dauguma ligoniai… tai ir cia kai kam tas pats… tas azartas… Šypsena

pox man tas kompleksas,tiesiog idomu,kaip galima sneketi apie 10000 ir t.t perlu,man teoriskai sunkiai isivaizduojamas kiekis Cha cha
Esu patyres ir dar kenkejas man pakanka,nors ir idomu kam kuo pakenkiau? Šypsena

D.U.K. yra paaiškinta. Praktiškai už kiekvieną pasisakymą Bangoje ar kąnors po vieną perlą gauni… Ar čia apie kažką sudėtingesnio diskutuojama?

krc einu as miegot

Fludink

musiet kokiam Velniui Šypsena

geriau nereikia imti is taves pavyzdiMirkt

aš tik draugiškai pasiūliauNekaltasŠypsenaNekaltas

Tai kas cia tera tas 10000 perlu, as per 2 su virshum bangavimo metu turiu apie 6600, bet postu prirashau tik apie 5-6 per diena (vidutinishkai) o yra tokiu, kurie po 20-30 per diena prirasho + nuotraukos, dienorashciai…

Jau cia kas per vaikas Piktas

nueik i foruma Blevyzgos ir rasyk kiek nori po to pereik per nuotrauka prie kiekvienos parasyk bent po viena zinute (butinai pridek savu nuotrauku nors ir pasikartojanciu) nueik i dienorascius kiekviena komentuok ir taip kiekviena diena rasinek tai matysi po metu jau turesi 10000 perlu Kietas

greičiau nei per metus galimaNekaltas

mes su ciklonu zinom-darom Cha cha

beje sio forumo moderatoriau- temos pavadinime yra keixmas. pagal virtualios etikos taisykles ji reiktu arba pratrint arba imtis pigesniu bet rimtesniu priemoniu [pvz banas PB]

nu o smalsiesiems stai cia yra aprasytas metodas tiems perlams, kol adminas neisikiso- labai geras greitas ir pigus Cha cha
http://www.banga.lt/admlt/2content.content_view_diary_other/222483.216
73-=(1178065835

O…o kaip tų perlų atsikratyt kibenifeni?Kam man jie reikalingi?
Angelas

turiu 2199 Liežuvis