Kaip jungti utp kabeli is kompo i kompa?

Kaip jungti utp kabeli is kompo i kompa?

Reik pasidaryt laida.
Taj kuriuos laidus sukeist?
is kompo i kompa.
Dekui

Istrintas blogas postas

Na, truputuka netaip Šypsena
http://www.ics.ele.tue.nl/~jvitegem/PC’s/HowTo.html
http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00009.asp

1 keičiam su 3
2 keičiam su 6

taj kuo tiket?
sujungiau pagal hashes plana pazesiu ar veikia

Nejau aš meluočiau? Šypsena

net nzn bet lyg ir hashe apie tinkliniyus dalykus nusimano

bl, lamiorstva pas mane Liūdna net paaishkinti normalej nesugebu… turejau omeny, kad keisti reikia abu zhalius ir abu oranzhinius Liūdnab.zhalias - b.,orange ir zhalias - orange). vsio, einu zhudytis Piktas

hashe

ok
si karta dar atleisiu
Cha chaCha chaCha cha

tikrai neCha chaCha chaCha cha

Tada echoloto neturejau nes buvo tik paprasta isvyka prie juros, bet nusukom truputi i sali mano prasymu. Turejau tik spininga ir pora geriausiu guminuku, net pavadeliu neturejau

Šypsena agha dusia esu buwes pora kartu Šypsena

Dusia, nes kazkaip is kitur taves zuveliuk nesigirdi Mirkt

pilotas o su echolotu ieskojai?

Noreciau koki menesi patyrinet plateliu ezera, o ten tai pasaka ezeriukas, praeita vasara pirma karta ten zvejojau ir apgaudziau ten atvariusius keliasdesimta karta zvejot 2 spiningistus. Jie per abu 2 lydekaites po kila, o as gal 3 valandas ieskojau tinkamos vietos ir radau. Ant vieno kampo ant skardzio is 6 i 8 metrus paemiau lydeka is akies siek tiek didesne nei 2 kilai, viena nukando vala mazesne nes nebuvau pasiruoses rimtai zvejybai ir neturejau pavadeliu ir dar pora eseriu apie 300 gr. Gerai dar kad uz bonka susitariau del valties su kazkokiu pamisusiu vietiniu

ish kart pagalvojau kad dusia Laimingas man ten patinka, tik gaila, kad labai apmazino stovyklavieciu skaiciu, tai vasara susirast kokia aikshtele pasistatyt palapinem labai sunku… Nekaltas

foto Blogaitokiu ezere nemegstu labai Veee

Dusia nesupykit bet man pasirode kazkoks nelabai gyvas ezeras (buvom nuleke issimaudyt)

As meteliuose irgi pabuvoju mazdaug 1 karta per metus pora dienu, tai jau antri metai kaip po pora lydeku pagaunu is ryto isplaukes

nea… fotografuota nuo rago puses (prie Kojos ilankos) Liežuvis