bl, lamiorstva pas mane net paaishkinti normalej nesugebu… turejau omeny, kad keisti reikia abu zhalius ir abu oranzhinius b.zhalias - b.,orange ir zhalias - orange). vsio, einu zhudytis
Tada echoloto neturejau nes buvo tik paprasta isvyka prie juros, bet nusukom truputi i sali mano prasymu. Turejau tik spininga ir pora geriausiu guminuku, net pavadeliu neturejau
Noreciau koki menesi patyrinet plateliu ezera, o ten tai pasaka ezeriukas, praeita vasara pirma karta ten zvejojau ir apgaudziau ten atvariusius keliasdesimta karta zvejot 2 spiningistus. Jie per abu 2 lydekaites po kila, o as gal 3 valandas ieskojau tinkamos vietos ir radau. Ant vieno kampo ant skardzio is 6 i 8 metrus paemiau lydeka is akies siek tiek didesne nei 2 kilai, viena nukando vala mazesne nes nebuvau pasiruoses rimtai zvejybai ir neturejau pavadeliu ir dar pora eseriu apie 300 gr. Gerai dar kad uz bonka susitariau del valties su kazkokiu pamisusiu vietiniu
ish kart pagalvojau kad dusia man ten patinka, tik gaila, kad labai apmazino stovyklavieciu skaiciu, tai vasara susirast kokia aikshtele pasistatyt palapinem labai sunku…