Kaip jums vakarykstis naktinis DragRacing Giraiteje

Kaip jums vakarykstis naktinis DragRacing Giraiteje

Sakyciau visai cool buvo reiketu dazhniau taip Gerai

Kiek girdejau ir penktadieny lygtais buvo

manau, kad buvoApakęsGerai, nor ir nebuvauLiūdnaLiūdnaLiūdnaLiūdna

Kashkaip labai keista Blogai

Cia tipo niekas nebuvot ar kaip cia suprasti Šypsena
Sheip tai mashinu dachuja buvo gal draginanciu mazhiau bet jau zhiurovu tai normaliai, o ir mashiniuku neblogai einanchiu buvo.

Ir melinasis BMW kaip visada SHOW dare, dar pusbrolis sake kad vakare tas bimbalas (melina trojek be buferiu ir t.t. didesne dalis besidominchiu dragais ir sheip mashinom ja zhino Kaune) gerai nuo parados kalno eidamas uzhsimete jo laimei kad prieshingoj juostoj nieko nebuvo Cha cha

O sheip tai viskas cool Gerai

nu reix kada nulekt bo paskutiny kart buwau pries 3 men (jau buwo uzknise kiekviena savaitgaly matyt tas paces auto… Cha cha )

Jo buvo gerai, bet masinu ne tiek jau ir daug, budavo ir daugiau. Ten galima butu rinktis ir kiekviena diena, bo prie MC mentai neatstoja, nors ir giraiteje tiksliau uzliedziuose diena mentai pasirodo. Tik dabar ten daug bonku pridauzyta, reiketu pravalyti ir daugiau nesiukslinti. Man tai vakar labiausiai patiko BMW 524, kaip dyzelis tai neblogai pavare. Gaila, kad pas mane reduktorius vakar netik uzti, bet ir barsketi pradejo tai negalejau sudalyvauti.

to spickas teisingai man irgi jau buvo atsibode tie shestadieniniai dragai su tom paciom mashinom ir tik retkarchiais uzhsukanchiais svechiais

aurymas raše:
Sakyciau visai cool buvo reiketu dazhniau taip

Kiek girdejau ir penktadieny lygtais buvo

nu reix kada nulekt bo paskutiny kart buwau pries 3 men (jau buwo uzknise kiekviena savaitgaly matyt tas paces auto… )

Atsibode neatsibode, bet masinu anksciau buvo greitesniu.

Praeita pirmadieni ar tai antradieni buvau. Apakęs
Privaziave visokiu Šikšnosparnis su fiestom golfais ir senais senatoriais. Apakęs
Zodzhiu vos nepagalvojau, kad seni senatoriai i mada ateina. Aš nekaltas
Ui koks gavniukas Blogai, daugiau nevaziuosiu, nors man nuo namu ir netoli.

Nenorek kad cia su GSI’nais (opeliais) chebra vazhiuotu, nera jokio tolko jiem cia mashinas lauzhyti

taigi kaune nauja senatoriniu ir monziniu gauja augaCha cha:Cha chaCha chaCha chaCha chaCha cha

Telefas tai Niam niam tik kaina Pavargęs

Mygtukau tai belekur pridejo

man patinka sis modeliukas ir dizainas labai idomus Šypsena

Nu tai px tie 190 litu virsaus Cha cha As ir dabar turedamas Samsung C100 noriu kito Cha cha Ir imsiu Sony Ericsson T610… Tik reikia dar pora litu Cha cha [dF]

be to isimoketinai bus +10% = 190lt

deFacto 24mėn. niekaip neiškesčiau su vienu modeliu, o parduot po to ir vis dar mokėt Nekaltas

Svajone gali issipildyti ir siandien Cha cha Nueikit su mama arba teciu ir imkit issimoketinai ant 24 menesiu Cha cha1900/24=~80 litu i menesi… Skaitau cia nedaug Cha cha [dF]

prie klawos priprantama… o kuom jis tox blogas? Nekaltasits my second dream Šypsena

neblogas telefonas ir kaina neblogai atrodo Cha cha