Kaip jums vakarykstis naktinis DragRacing Giraiteje
Sakyciau visai cool buvo reiketu dazhniau taip
Kiek girdejau ir penktadieny lygtais buvo
manau, kad buvo, nor ir nebuvau
Kashkaip labai keista
Cia tipo niekas nebuvot ar kaip cia suprasti
Sheip tai mashinu dachuja buvo gal draginanciu mazhiau bet jau zhiurovu tai normaliai, o ir mashiniuku neblogai einanchiu buvo.
Ir melinasis BMW kaip visada SHOW dare, dar pusbrolis sake kad vakare tas bimbalas (melina trojek be buferiu ir t.t. didesne dalis besidominchiu dragais ir sheip mashinom ja zhino Kaune) gerai nuo parados kalno eidamas uzhsimete jo laimei kad prieshingoj juostoj nieko nebuvo
O sheip tai viskas cool
nu reix kada nulekt bo paskutiny kart buwau pries 3 men (jau buwo uzknise kiekviena savaitgaly matyt tas paces auto… )
Jo buvo gerai, bet masinu ne tiek jau ir daug, budavo ir daugiau. Ten galima butu rinktis ir kiekviena diena, bo prie MC mentai neatstoja, nors ir giraiteje tiksliau uzliedziuose diena mentai pasirodo. Tik dabar ten daug bonku pridauzyta, reiketu pravalyti ir daugiau nesiukslinti. Man tai vakar labiausiai patiko BMW 524, kaip dyzelis tai neblogai pavare. Gaila, kad pas mane reduktorius vakar netik uzti, bet ir barsketi pradejo tai negalejau sudalyvauti.
to spickas teisingai man irgi jau buvo atsibode tie shestadieniniai dragai su tom paciom mashinom ir tik retkarchiais uzhsukanchiais svechiais
aurymas raše:
Sakyciau visai cool buvo reiketu dazhniau taip
Kiek girdejau ir penktadieny lygtais buvo
nu reix kada nulekt bo paskutiny kart buwau pries 3 men (jau buwo uzknise kiekviena savaitgaly matyt tas paces auto… )
Atsibode neatsibode, bet masinu anksciau buvo greitesniu.
Praeita pirmadieni ar tai antradieni buvau.
Privaziave visokiu su fiestom golfais ir senais senatoriais.
Zodzhiu vos nepagalvojau, kad seni senatoriai i mada ateina.
Ui koks gavniukas , daugiau nevaziuosiu, nors man nuo namu ir netoli.
Nenorek kad cia su GSI’nais (opeliais) chebra vazhiuotu, nera jokio tolko jiem cia mashinas lauzhyti
taigi kaune nauja senatoriniu ir monziniu gauja auga:
Telefas tai tik kaina
Mygtukau tai belekur pridejo
man patinka sis modeliukas ir dizainas labai idomus
Nu tai px tie 190 litu virsaus As ir dabar turedamas Samsung C100 noriu kito
Ir imsiu Sony Ericsson T610… Tik reikia dar pora litu
[dF]
be to isimoketinai bus +10% = 190lt
deFacto 24mėn. niekaip neiškesčiau su vienu modeliu, o parduot po to ir vis dar mokėt
Svajone gali issipildyti ir siandien Nueikit su mama arba teciu ir imkit issimoketinai ant 24 menesiu
1900/24=~80 litu i menesi… Skaitau cia nedaug
[dF]
prie klawos priprantama… o kuom jis tox blogas? its my second dream
neblogas telefonas ir kaina neblogai atrodo