kaip jums tie wisi "pageidavimu koncertai" babulkoms ir diedulkoms per tv?

kaip jums tie wisi “pageidavimu koncertai” babulkoms ir diedulkoms per tv?

aash tai negaliu paaakeeest… ir dar kai suzinojaw kad uz daina ten (na bent vienoj tv atsitiktinai pamacew) ima po 50 LT , tai akys ishlipo!Apakęs

Oi, vaikel…Šypsena Pasensi, pjuvenos byrėti pradės - tada kitaip pašnekėsi…Taip

gal ash tiek nesulawksiu Cha chaCha cha bet tiek to, tegu buna … bet 50 lituku uz viena sveikinima? … kazkaip nesuprantama Cha cha

50 litukų yra labai nedaug. Padorus Taurė ir tai kainuoja daugiau.Taip

Kita vertus pinigai šiuo atveju yra mokami ne tiek už muziką, kiek už lietuviams tokią mielą pokazuchą.Cha cha

Įmanydami sumokėtų kur kas daugiau, by tik visas kaimas per dėžę pamatytų ar išgirstų.Taip

tai pasirodo ne taip blogai mes gyvenam… Cha cha

Clande - taip ir yr Mirkt Mano dziedas duotu koki gabala, kad pasakytu jo pavarde ir parodytu fotografija Taip

O jei dar pridurtu, kad sveikija visa parapija ir kelios aplinkines, dar gabala pridetu Mirkt

O daina tai dzinCha cha

Nu matai.Mirkt Reiškia per savo amželį spėjau šiek tiek įkąsti lietuvišką mentalitetą. TaipCha cha

man tai Blogai, tachiau, jei diedukams patinka - tegul klauso Taip Šypsena.

Dange, nemeluok čia!PiktasCha cha Bent jau vogčiomis “Vėl gegužio žiedai” visus veža.Taip

Tik Alus pakankamai reikia.Kietas

NeNeNe

Nebent Laimutis Purvinis tik…Aš nekaltas

Ex, o kur is gauti jo albumu? Aš nekaltas

laimutis purvinis Cha cha atsiprashau , gal pasirodysiu neapsishvietus Cha cha bet kas jis toks ? Cha cha

Neapsisvietus! BlogaiPiktas

sorry Cha cha tai apshviesk… Šypsena

sveikinimu koncertai yra Gerai dalykas…Cha cha ypac kai buni blogos nuotaikos tai pamates koki besishlaistanty cicina ar dar koki nabaga apie brangia mamyte non stop varanty is kart zvengas suima… Cha chaCha chaCha cha tipo ir patiem ne fainai kartais pazet i koki dzingla atlepausi apsirengusi nelygintu pilkai baltu svarkeliu is skuduru nuomos??..Cha cha

Purvinis tai toks Gaidys kuris dainuoja dreebanciu balsu ir jo dainas daznai pukas leidzia…Tai va…Stai tau truputis sviesos svieskis Liežuvis

Mane tai labai veža liaudiška muzika tik stovis būna toks, kad jau nesuskaičiuoju išgertų bokalų, tūsinantis dažnai prisiminu rankas.

Gal ir neblogi tie sveikinimu koncertai,bet jei mane noretu sveikinti,tai paprasyciau,kad litus duotu i rankas,o ne televizijai sumoketu Cha cha

Niu oki, prisipazhinsiu Cha cha Po didelio kiekio Alus kartais wezha kur nors Aš nekaltasCha chaCha cha

aciu uz sviesa Taip Cha cha