kaip jums siandienos formule-1 ?
nu geraz …
geras autoivykis pradzioje o siaip tai coulthardas jau ne pirma karta del klaidos ciuozia is trasos ir baigia varzybas
reiktu vyrukui psichologinio pasiruosimo nes kai yra galimybe issiverzti jis bijo ja isnaudot kad nieko nenutiktu… siaip tai gerai si karta pasirode alonso. bande vytis shuma bet poto matyt komandos inzineriai liepe taupyt technika. vienu zodziu visai nieko buvo-ispudziu ir geru akimirku tikrai buvo
uzmigau tik startavus
man irgi alonso gerai pasirode…
Ble vakar iki 4h nakties prasedejau prie kompo,taj per formule miegojaipoto atsibundu o ziuriu jau ant apdovanojimu pakylos sulipe du raudoniukaj ir vienas zydraj geltonas
ot…nx
alonso da matta ir kas ten dar…webber ir wilson atrodo gerai pavare vyrai.
unreal lenktynes…gerai ir kad sumis laimejo juk turi but tvarka…
sumis pradeda irodineti kas cia geriausias laimedamas antras runftynes is eiles ,jega kad nebaige varzybu abu maklarenai
tai mes ir norejome, kad kimis nefinisuotu… ir musu norus turbut isgirdo Antaniukas
Niu Kimis per daug greitai norėjo šokti į priekį. Kas gi taip stačia galva?..
visiskas sh o ne lenktynes (aisku isskyrus alonso)
tu pats *****
musu mintys sutmpa
akmenuota rašė:
Niu Kimis per daug greitai norėjo šokti į priekį. Kas gi taip stačia galva?..
Jis iskart 5 norejo lenkt biski neivertino galimybiu
bl vel tos raudonos masinos laimejo,…jau uzpiisa
SUPERfanas rašė:
sumis pradeda irodineti kas cia geriausias laimedamas antras runftynes is eiles ,jega kad nebaige varzybu abu maklarenai
vot cia zmogus mastantis!
man gaila kimio. per greitai baige varzybas (net nepradejo ) saunuolis alonso
O man liabai liabai patiko. Sumis -
. Ir aplamai, visas astuonetas -
.
vilnius23 rašė:
bl vel tos raudonos masinos laimejo,…jau uzpiisa
tokie pasisakymai mane jau vemt vercia
buvo laikas, kai sidabrines streles vemt turejo turbut versti, bet itariu, kad ne, nes esi ju gerbejas, kad ir 10 metu jie laimautu vistiek neapsivemtum