Kaip jums siandien patiko studentiskas slalomas kuris vyko kaune?
Pasidalinkit ispudziais.Man tai labiausiai ziagas su bmw 2.5 patiko.Ten tai masinos .Ziago vairuotojas tai gerai yra ivaldes technika.Tai tiek laukiu jusu komentaru
Siaip nesamone buvo su tais balionais siaip gerai vaziavo mergiote su CRX dar nieko bmw 325 ir aisq zigulis dave vaizdu ten
eiii papasakokit placiau. praziopsojau siemet si regini.
kokia buvo "studentisko slalomo" rungtis sy karta?
Čiotka panike su CRX gerai prasilekė beveik įsimylėjau
Žiūrėjau tik pirmą važiavimą. Manau del balionu tai klaidą darė tie kurie nusprendė nesprodinti… į sekundes gan nemažas laiko tarpas, tai jei tvarkingai susprogdintum tai tikrai apsikomėtu… o šeip tai normalių saulių nepapaišė berods nei vienas su galiniais, ratai į priešingą pusę išsukti būdavo, kad nenumušt koliuku
ai vopšem neesmė, svarbiausiai kad buvo laabi geras oras ir žolytė graži žalia jau išdygus
Pirma po starto reikėjo S’ą apvažiuot po to saulė, nuvažiuoji iki kitos aikštelės (jei įsivaizduojat tas aiksteles prie Sabonio centro) ten dar dvi saules apsukt reikėjo, po to susprogdini baliona, kuris kabėjo šalia, ir vėl grįžti atgal į pirmą aikštelę, ten apsuki saulę ir per S’ą grįžti ir finišuoji.
Pradžioj dar daug kas sprogdino balionus, bet vėliau visi suprato kad 5 baudos sekundės už nesusprogdintą balioną yra mažiau nei sustoti ir sprogdinti balioną. Čia manau organizatorių klaida, per maža bauda, dėl to daug kas ignoravo balionus. Daugiau organizavimas . Net foto finišą turėjo.
Dar pastebėjimas, kas gerai važiavo ir parodė bene geriausią laiką blogai finišavo ir gavo 10 s baudos, belieka tik užjausti menka klaidelė ir pirmos vietos nebeturi.
O Žigulys ir BMW 325 buvo geriausi, grožio prasme. Žigulio vairuotojas tikrai žino ką daro
o kaip jums hebryte oooo 100 pavare?Man tai nerealiai.Ir panike gerai vaziavo.Man patiko.As niekada negalvojau kad tokia silke taip gali piesti saules Ir dar man patiko bahurelis kuris vaziavo su golf raudonu
luzau as is jo dirza uzsiseges vaziavo ir nezinojo kur randasi gazas ir rankinis.Nu karoce tikras molis
Ziauriai mazai buvo reklamos,pakabino vienam fake skelbimuka ir davolni.Man atrodo greit bus statybininku organizuotas slalomas,bent jau budavo…
Jo, diržas labai reikalingas Jei neklystu tas golfistas nei karto taisyklingai neapvažiavo
Na as tai tik pravaziuodamas maciau,kad kazkas vyksta,vat idomu,kox ten ziagas? Gal juodas?