Kaip jums rusiška muzika?

Kaip jums rusiška muzika?

geresne, nei lietuviu daugumoj, bet nedaug jos man patinka… Šypsena

Rusiskos muzikos labiausiai nekenciu Blogai. neisivaizduoju, kaip galima jos klausyti !

Wysnia rašė:

Rusiskos muzikos labiausiai nekenciu Blogai. neisivaizduoju, kaip galima jos klausyti !

sutinku 100%…Cha cha

NekaipBlogai, isskyrus vos keleta topiniu gabalu (pvz. bremeno muzikantu dainele) ir viena mylima atlikeja(Bojarski)Mirkt

popsucha ir rusijoj popsucha. o vat DDT, ARIA, ALISA, KREMATORIJ bei dar keletas panasiu grupeliu groja labai teisinga ir gera muzika.

frantikaz rašė:

labai megstu rusu roka - Mumiy Troll, BI-2, Splin, Agata Kristi, Liube, DDT, Chaif, Nautilus Pompilius, Aquarium.
check out http://www.rusrock.ru
===(=============================
GeraiGeraiGerai pridursiu, jei ka, GARIKAS! Be to, kaip minejo kazkas Krematorij, Alisa, Arija, Gorky park, nu , aisku, Sektor gaza ir X-zabei nepamirskim, Chiornyj kofe ir dar kruva kitu. O nuo NP jau seniai staugt norisiŠypsenaIr nuo visu deiviu , delfinais lakstanciuŠypsena

Wisai patinka paklausyti: Agata Kristi, Bi-2, Mumii Troll, Akvarium, Kino, Coju, DDT, Visocki(nukniaukiu ish tetes kolekcijosŠypsena) ir kt. Gerai

o i kokia kategotija tu "tai" idesi? Electronica, Bliuzas, Indie, Jazz, R&B, Folk, Latin??? Liube yra kazkur tarp Rock ir niekur kitur.

WRATH rašė:

LIUBE rokas …nu prajuokinoŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsenaŠypsena

rusiškas rokas yra zjb! o ypach tokia grupe:
GRAŽDANSKAYA OBORONA Gerai

Nekenciu tos rusiskos muzikos!Manau,kad ja klauso tik forsai.

Cia kiekvieno reikalas - kaip yra prastos rusishkos muzikos,taip yra ir lietuvisko bei visokio kitokio sh… Piktas Oman pvz kai kurie rusiski gabaliukai visai nieko . KINO galeciau klausyt ir klausyt… Gerai

nu kaip pastebejau rusiska lietuvoje muzika skaitomas vos ne muzikos rusis, tip tuki v verch ir kitas sh. bet siaip rusiska muzika kaip ir bet kokios kitos salies muzika, jei patinka kazkoks stilius, tai yra visiskai vienodai ar cia rusas ar bet kas kitas padare sita gabala, o jei *****, tai jis ir afrikoj *****, saip rusija yra labai plati ir zmoniu ten labai daug yra, todel ir geru ir *****u rusisku gabalu labai daug yra

Tik sonos rusiskos arba ne rukiveriskos(ne tokio stiliaus ,kaip ruki ver grupes) dainos su gitara.

ISIGYKIT RINKINIUS “Nashestvyje” ir isgirsit kad jie daug ir geros muzikos turi (cia jum ne Lietuva,kur Aliukais lyja)…Šypsena

Yra tikrai geru rusisku dainu. Mano nuomone geriausios grupes - "Ruki vverch" ir "Mumi Trol"

kompe 1500 daineliu. rusishku - 0. spreskit apie tai kaip man patinka rusishka muzika…

bendrai rusiska muzika yra Blogai,nors visur buna isimciu…Aš nekaltas tik man jos (isimtys)kazkaip nerupi,nes pasauly yra ir geresniu muzono fabrikeliu, nei Rusija…

rusiskas popas *****, kaip ir visas pop’sas, o va rusiskas rockelis jega Gerai Mirkt

fui