Kaip jums rusiška muzika?
geresne, nei lietuviu daugumoj, bet nedaug jos man patinka…
Rusiskos muzikos labiausiai nekenciu . neisivaizduoju, kaip galima jos klausyti !
Wysnia rašė:
Rusiskos muzikos labiausiai nekenciu
. neisivaizduoju, kaip galima jos klausyti !
sutinku 100%…
Nekaip, isskyrus vos keleta topiniu gabalu (pvz. bremeno muzikantu dainele) ir viena mylima atlikeja(Bojarski)
popsucha ir rusijoj popsucha. o vat DDT, ARIA, ALISA, KREMATORIJ bei dar keletas panasiu grupeliu groja labai teisinga ir gera muzika.
frantikaz rašė:
labai megstu rusu roka - Mumiy Troll, BI-2, Splin, Agata Kristi, Liube, DDT, Chaif, Nautilus Pompilius, Aquarium.
check out http://www.rusrock.ru
===(=============================
pridursiu, jei ka, GARIKAS! Be to, kaip minejo kazkas Krematorij, Alisa, Arija, Gorky park, nu , aisku, Sektor gaza ir X-zabei nepamirskim, Chiornyj kofe ir dar kruva kitu. O nuo NP jau seniai staugt norisi
Ir nuo visu deiviu , delfinais lakstanciu
Wisai patinka paklausyti: Agata Kristi, Bi-2, Mumii Troll, Akvarium, Kino, Coju, DDT, Visocki(nukniaukiu ish tetes kolekcijos) ir kt.
o i kokia kategotija tu "tai" idesi? Electronica, Bliuzas, Indie, Jazz, R&B, Folk, Latin??? Liube yra kazkur tarp Rock ir niekur kitur.
WRATH rašė:
LIUBE rokas …nu prajuokino

rusiškas rokas yra zjb! o ypach tokia grupe:
GRAŽDANSKAYA OBORONA
Nekenciu tos rusiskos muzikos!Manau,kad ja klauso tik forsai.
Cia kiekvieno reikalas - kaip yra prastos rusishkos muzikos,taip yra ir lietuvisko bei visokio kitokio sh… Oman pvz kai kurie rusiski gabaliukai visai nieko . KINO galeciau klausyt ir klausyt…
nu kaip pastebejau rusiska lietuvoje muzika skaitomas vos ne muzikos rusis, tip tuki v verch ir kitas sh. bet siaip rusiska muzika kaip ir bet kokios kitos salies muzika, jei patinka kazkoks stilius, tai yra visiskai vienodai ar cia rusas ar bet kas kitas padare sita gabala, o jei *****, tai jis ir afrikoj *****, saip rusija yra labai plati ir zmoniu ten labai daug yra, todel ir geru ir *****u rusisku gabalu labai daug yra
Tik sonos rusiskos arba ne rukiveriskos(ne tokio stiliaus ,kaip ruki ver grupes) dainos su gitara.
ISIGYKIT RINKINIUS “Nashestvyje” ir isgirsit kad jie daug ir geros muzikos turi (cia jum ne Lietuva,kur Aliukais lyja)…
Yra tikrai geru rusisku dainu. Mano nuomone geriausios grupes - "Ruki vverch" ir "Mumi Trol"
kompe 1500 daineliu. rusishku - 0. spreskit apie tai kaip man patinka rusishka muzika…
bendrai rusiska muzika yra ,nors visur buna isimciu…
tik man jos (isimtys)kazkaip nerupi,nes pasauly yra ir geresniu muzono fabrikeliu, nei Rusija…
rusiskas popas *****, kaip ir visas pop’sas, o va rusiskas rockelis jega
fui