Kaip jums patinka?

Kaip jums patinka?

Pastaruoju metu labai populiaru perdaryti iš lietuvių liaudies dainų, net vaikų žaidimų (Kaip suk, suk ratelį, suk į vieną pusę… Šypsena)į estrados didžiuosius hitus Juokiasi Kaip jums šis muzikinis žanras? Nežinau Šie metai, gaidžio Taip…Manau būtų populiari dainuška : “Du gaideliai, du gaideliai…” Juokiasi?

tik issiseme zmones manau taip daro…:>~ man butu geda:]

Tai nori pasakyt, kad zasai issiseme? Jie net pasiseme niekada nebuvo Cha cha

Ak tai cia zasai? Šypsena Na ka tu sakai Apakęs, ana diena tas garbanius Ezopas (buves zasas)sake, kad jie tiek idejų turėdavę, tik tingėdavę jas užrašyti taip ir likdavo neįgyvendintos… Šypsena Cha cha

na aš galvoju, kad žmonėms reiktų į bangą užeit , eilių dainoms pasirinkt Taip Šypsena

Niekas tokių dainų neprikeltų,jeigu jos mūsų lietuviams nepatiktų [užtenka vien pažiūrėti kokiais hitais tapo Gintarės “Boružėlė” ir “Debesėlis”] Kietas

Nugi kaip sakė Sofija Čiurlionienė XIX a. pab. ar tai XXa. pradžioj, kad reikia atsigręžt i praeitį, liaudies dainas. Tai matyt Bendžiai perskaitė ir suprato ko trūksta šiuolaikiniai muzikai. Laukiam dviejų gaidelių TaipMuzikinė kultūra visgi.

Gal dar atmenat zasu “lapatai lapatai nuo kalniuko” ar netaip seno “mama, muski vilka” Cha cha

Ech mokeciau gerai grot gitara, tureciau el gitara tai pagrajinciau du gaideliu metalo forma Cha cha Cha cha Cha cha

Gaila kad iki tokio lygio lietuviška muzikėlė nusirito…

nu bet pripazinkit, per tusa “suk suk rateli” gerai sueina Taip Tūsas Cha chaIr beje, ne ZAS’ai, o Inculto ten plesia Nekaltas

nepatinka man. ;> o dar stano apie du batus pradėjo dainuot. fuflo. ;>

Paskaityk mano komentarus atydziau gal?! Tik norejau pasakyt, kad zasai buvo viso to pradininkais!

nepatinka. pasityčiojimas iš muzikos. nebent gatovas smigęs kokiam nočnyke galėčiau klausyt.

mna tai visiska nesamone, jau taip neturi visi muzos kurimui kad jau ir is liaudies isminties ideju semesi

Manau kad tai nieko blogo. Atgaivina senus gabalus, kuriuos galima pritaikyti savos chebros tusuose Taip

niu man atrodo kad tie kurie perdajnuoja tas liaudies dajnas yra apgajletini ir daugiau nieko nesugeba… Nekad ir tie patys zhasaj, seniau gal dar ishlemendavo kokia gera dajna, o dabar… “Mandarinai”… pavadintumet tai labai gera ir turinchia prasme dajna ??? Nekaltas Juokiasi

na sita tai ir be tawes pastebejau Liežuvis manau kad yra tokiu nieko daineliu… bet yra ir wisisko sudo… Liežuvis

mane tai, pvz., “zalvarinis” “veza”, dar “exem” buvo visai neblogu dalyku pridirbe, tai nematau nieko blogo, kai prikeliamos senos dainos, kad ir lietuviu ar kitos liaudies, nekalbu apie gintares ar pan., juk bet koki, kad nuostabiausia dalyka galima paversti visisku s…