Kaip jums pasipiršo jųsu mylimasis/mylimoji ?
A? Kaip gi jus nustebino
Man tai dar nieks nepasipirso, bet kai klausiau tecio, kaip jis pasipirso mamai, tai pasake, kad pati mama paklause: tai kada zenysimes… na, jokios romantikos…
pasake, kad noretu nuo manes kudikio manau, puiki pasipirsimo fraze
O buvo taip… 2001 metu lipos menuo, buvo vakaras, pakviete pasivaikscioti ir atsiklaupes iteike graziu (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f)… daug daug
, ir ant pirstuko uzmove grazu auksini suzadietuviu zieda…
, paprase rankos… ach… kaip saldu prisimint…
.
Vat taip
ten man rozes neisejo…
(f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f)…
negaliu
jooo…kaip kine…
Nieko tokio super nebuvo. Per Kalėdas begerdama vyną pamačiau ant stalo kažką blizgant ir paklausia kas ten ir kam skirta. Nu tai tada maniškis atsakė, kad nori mane vesti ir užmovė tą blizgantį daiktą man ant piršto
deja, mes dar truputoka per jauni tuos zodelius sakyti, bet…mes nesamoningai, ypac wasara prie ezero, suwaidiname tokias scenas…nerealus jausmas…tikiuosi, kai tai wyx is tikruju, bus daug dag romantikos ir busime labai intymioje aplinkoje…
kazhkaip bandau atsiminti ir nepavyksta, kaip ten man pasipirsho.Tai turbut nesipirsho arba man visai sklerozeBet ir sutuacija per daug jau aishki buvo-naujas musu zhmogeliukas jau panoro ateiti i pasauli (zhodzhiu laukiausi)
Nu pirsosi man tik syki buvo man tada 16!
Jo… turejau toki drauga, nu sykiais pasivaiksciot su juo eidavom… Net
nebuvo! O jis vis aiskino kaip be galo be krasto jis mane
Jam tada apie 21 buvo… Ateina viena vakara jis pas mane, stovi laiptinej, o jis puola ant keliu pries mane ant laiptu sulytas visas ir praso, kad tekeciau uz jo
Vos neisluzau is juoko, o juokiaus taip smagiai, kad net asaros riedejo
Dar apsivilkes kazkiokia kareiviska uniforma atejo, krasto apsaugos gal kokia, nu neisivaizduoju, ko siaip niekad nenesiodavo, mazu mane mane taip pavergti?
Zodziu palinksmino mane tada visai savaitei
Vo tep man pirsosi
ale niekam sitep nelinkeciau. Nuo to syk niekas daugiau nesipirso, ale, kad ir pati dar nenoriu
O man dar nepasipirso! Tikriausiai jei zenysiuos, tai tik is reikalo!
iti, kai perskaiciau ka parasei… apie ta sulyta uniforma…
Taip graudu paliko.
Tu pasakei, kad niekam sito nelinketum. Turbut del to, kad nemylejai jo. Kai persasi nemylimas - nei sis, nei tas.
bet jeigu tas, kuris svarbus be galo - su uniforma po lietum
dar buciniams nebuvus…
ech…
As tai pati pasiuliau,sakau : gal zenijames? Jis atsake : davai …
Stai ir viskas,nieko gero,net ner ka prisimint
Kai prisimenu, tai labai gera sirdynetiketai jis manes paprase teket, ta vakara ziedukas buvo, vakariene ir grazus eilerastis jo paties sukurtas…dabar suprantu, kodel pasakyti kitoki atsakyma buvo neimanoma
o man tai atsitiko visai neseniai
pries kokia pora savaiciu
per daug romantiska nebuvo, bet uztat buvo smagu ziuret, kaip degant raudonai sviesai jis fiestukeje bando issiraityt taip, kad galetu priklaupti ant kelio o dar ir mentai pries mus stovejo…
Grįžtu vieną vakarą namo, o ten ant grindu ištiesta geriausia mano staltiesė .Ant jos padengta vakarienei su žvakėmi.Kaip dabar pamenu buvo iškeptos vištų šlaunelės su bulvių košia ir kažkokiom salotom bei raudonas vynas.Jis man pasipiršo bet kai pasakiau jog nežinau ,pradėjo bėgioti po kambarį ir šukauti kad aš pati nežinau ko norinti.Štai kaip būna
2 versus - kai naudoji daugiau negu 10 tu paciu ikonu (pvz.
), nei viens is ju
veiks.
O as pasipirsau savo
Kai dar buvo lietuvoj tai kelis syk sake davai zenyjames
o as sakydavau baik juokaut, bet irgi sakydavau davai
paskui pasipirso telefonu : mazute zenyjames
sulauk kol grysiu ir zenysimes, arba atsiunciu tau pasa ir sutvarkysi dokumentus, kad mes vede, o kai grysiu i baznycia nueisim
kad tik neprarastu manes bijojo
Buvau palangoj tuo momentu, tai man taip grazu pasirode . Sedziu bare lauke, sneku telefonu ir verkiu … zmones ziuro
Pravirkau is laimes