Kaip jums pasipiršo jųsu mylimasis/mylimoji ?

Kaip jums pasipiršo jųsu mylimasis/mylimoji ?

A? Kaip gi jus nustebino Šypsena

Man tai dar nieks nepasipirso, bet kai klausiau tecio, kaip jis pasipirso mamai, tai pasake, kad pati mama paklause: tai kada zenysimes… na, jokios romantikos… Mirkt

pasake, kad noretu nuo manes kudikio Mirkt manau, puiki pasipirsimo fraze Mirkt

O buvo taip… 2001 metu lipos menuo, buvo vakaras, Vyras pakviete pasivaikscioti ir atsiklaupes iteike graziu (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f)… daug daug Girtas Myliu Bučkis, ir ant pirstuko uzmove grazu auksini suzadietuviu zieda… Flirtas Myliu, paprase rankos… ach… kaip saldu prisimint… Niam niam
Girtas Girtas Girtas.
Vat taip Flirtas

ten man rozes neisejo…Cha cha
(f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f)…

negaliuPiktas Kanda
Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė

jooo…kaip kine…

Nieko tokio super nebuvo. Per Kalėdas begerdama vyną pamačiau ant stalo kažką blizgant ir paklausia kas ten ir kam skirta. Nu tai tada maniškis atsakė, kad nori mane vesti ir užmovė tą blizgantį daiktą man ant piršto Cha cha

deja, mes dar truputoka per jauni tuos zodelius sakyti, bet…mes nesamoningai, ypac wasara prie ezero, suwaidiname tokias scenas…nerealus jausmas…tikiuosi, kai tai wyx is tikruju, bus daug dag romantikos ir busime labai intymioje aplinkoje…

kazhkaip bandau atsiminti ir nepavyksta, kaip ten man pasipirsho.Tai turbut nesipirsho arba man visai sklerozePavargęsBet ir sutuacija per daug jau aishki buvo-naujas musu zhmogeliukas jau panoro ateiti i pasauli (zhodzhiu laukiausi)Angelas

Nu pirsosi man tik sykiLaimingas buvo man tada 16!Juokiasi Jo… turejau toki drauga, nu sykiais pasivaiksciot su juo eidavom… Net Bučkis nebuvo! O jis vis aiskino kaip be galo be krasto jis mane ŠirdisMyliu Jam tada apie 21 buvo… Ateina viena vakara jis pas mane, stovi laiptinej, o jis puola ant keliu pries mane ant laiptu sulytas visas ir praso, kad tekeciau uz joJuokiasi Vos neisluzau is juoko, o juokiaus taip smagiai, kad net asaros riedejoCha cha Dar apsivilkes kazkiokia kareiviska uniforma atejo, krasto apsaugos gal kokia, nu neisivaizduoju, ko siaip niekad nenesiodavo, mazu mane mane taip pavergti?Apakęs Zodziu palinksmino mane tada visai savaiteiTaip Vo tep man pirsosiTaipale niekam sitep nelinkeciau. Nuo to syk niekas daugiau nesipirso, ale, kad ir pati dar nenoriuJuokiasi Labas

O man dar nepasipirso!Juokiasi Tikriausiai jei zenysiuos, tai tik is reikalo!Cha cha

iti, kai perskaiciau ka parasei… apie ta sulyta uniforma…
Taip graudu paliko.
Tu pasakei, kad niekam sito nelinketum. Turbut del to, kad nemylejai jo. Kai persasi nemylimas - nei sis, nei tas.
bet jeigu tas, kuris svarbus be galo - su uniforma po lietum
dar buciniams nebuvus…
ech…

As tai pati pasiuliau,sakau : gal zenijames? Jis atsake : davai …
Stai ir viskas,nieko gero,net ner ka prisimint Ne

Kai prisimenu, tai labai gera sirdyŠypsenanetiketai jis manes paprase teket, ta vakara ziedukas buvo, vakariene ir grazus eilerastis jo paties sukurtas…dabar suprantu, kodel pasakyti kitoki atsakyma buvo neimanomaŠypsenaŠypsenaŠypsena

o man tai atsitiko visai neseniai Šypsena
pries kokia pora savaiciuŠypsena
per daug romantiska nebuvo, bet uztat buvo smagu ziuret, kaip degant raudonai sviesai jis fiestukeje bando issiraityt taip, kad galetu priklaupti ant kelioJuokiasi o dar ir mentai pries mus stovejo…

Grįžtu vieną vakarą namo, o ten ant grindu ištiesta geriausia mano staltiesė Apakęs.Ant jos padengta vakarienei su žvakėmi.Kaip dabar pamenu buvo iškeptos vištų šlaunelės su bulvių košia ir kažkokiom salotom bei raudonas vynas.Jis man pasipiršo bet kai pasakiau jog nežinau ,pradėjo bėgioti po kambarį ir šukauti kad aš pati nežinau ko norinti.Štai kaip būnaTaipTaipTaip

2 versus - kai naudoji daugiau negu 10 tu paciu ikonu (pvz. Gėlė), nei viens is ju Neveiks.

O as pasipirsau savo Vyras Širdis Taip Cha cha

Kai Vyras dar buvo lietuvoj tai kelis syk sake davai zenyjames Myliu o as sakydavau baik juokaut, bet irgi sakydavau davai Cha cha
paskui pasipirso telefonu Cha cha : mazute zenyjames Cha chaApakęs sulauk kol grysiu ir zenysimes, arba atsiunciu tau pasa ir sutvarkysi dokumentus, kad mes vede, o kai grysiu i baznycia nueisim Myliu Myliu Myliu kad tik neprarastu manes bijojo Myliu
Buvau palangoj tuo momentu, tai man taip grazu pasirode MyliuMyliuMyliu. Sedziu bare lauke, sneku telefonu ir verkiu … zmones ziuro Apakęs
Pravirkau is laimes ŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia