Kaip jums mikruskininkai?
Jau ble vakar galutinai pratrukau ,iskoliojau viena panka,laksto ble is 3 i 1 juosta,jokiu posukiu,pochui,kad uz keliu metru masinos is galo vaziuoja,****iec kai jie mane nervina
Nesinervuok ir nusiramink , kiekvinas iš mūsų patiria TAI (bl*t) kokius 15 x per dieną
nagli jie visaj yra
Tokiems gaidziams tai tik vienas budas gydyt yra: padreza padarei, per stabdzius kirtai, sustojai, is masinos islipai, jo duris atidarei ir jam per snuki gerai praejai is kumscio. O tada sedai i savo tacka ir nuvaziavai. Jau viena taip isgydziau.
na ,tu kietas !
Suprantu dirbancius zmones. Nedarau problemu…
Labiau erzina pliki nebrendylos, uzkisinejantys "is kietumo".
"izvini brat, rabota takaja…"
Kiekvienas skuba del savu priezasciu
Nu zinai, ka as galiu pasakyt, kad zmones gerai dirba. Pavyzdziui is trecios juostos i desine suka, arba vidury ziedo mina ant stabdziu ir zmones isleidineja. Tikrai gerai dirba. Nieko negaliu pasakyt.
kai vazinejau mikruskem, man visai patiko, kad jie greitai nuveza mane ten kur reikia, bet… kai reikia paciai su masina ju superturbogreitus navarotus atspeti, tai darosi
Dieve duok stiprybės Kauno savivaldybei įgyvendinant naują visuomeninio transporto schemą, Amen
Gal pagaliau prižopins tuos ubagų taksi (šiandien vos avarijos per juos nesukėliau ). Bet vieną sykį parazitais apsileidus, kovoti sunku
Kazkodel tai kai as skubu, tai nei man kas i gala ivaziuoja, nei kam nors is trecios juostos i desine sukdamas sparna kairi nuvarau, nei pypsi visi kas tik gali, kad gatvej nesamones isdarineju ir ereliu jauciuosi.
O per viena toki gaidi skubanti ketvirtadieni ir papyliau masina, nes uzlindo priesais, kirto per stabzius ir zmogu bande isleist vidury sankryzos.
Eina tie mikrushkininkai n* .Del susi*to lito "extreme show" isdarineja .
Siaip ne del lito, o dazniausiai del 2lt, bet nesvarbu. Visvien pritariu tau. Mocint tuos gaidzius reikia.
kaune yra mikruskiu kurios ir uz 50 ct nuveza… bet bl su jom niekad nevazineju… bl koju ner kur padet normaliai… o kai kerta per stabdzius… oj nekoks jausmas… bl po to vos islipt eina is to mikriuko…
Tai koks jausmas turetu buti mikruskiu keleiviams, kai mikruskei,kuria jie vaziuoja koks nors schumaxeris galan ar sonan irurina? Vairuotojas grazina geriausiu atveju pinigus ir viskas, bye bye mazuliai. O nuotaika zmonems tai sugadinta. Taip sakant nervinis sukretimas.
ji jie mane irgi knisa visa laika pamatau mikrushke tai turiu stebeti kokie jos manevrai bus ar man neipis
geras mikrushkininkas - mires mikrushkininkas
aukso zhodzhiai blyn, aukso zhodzhiai!