Kaip jums labas akcija Sms 9 ct

Kaip jums labas akcija Sms 9 ct

NAuja labas akcija i bite sms naujiems vartotojams tik 9 ct!Apakęs

nieko, bet ivitke del to nesiruosiu pereit y labasNekaltas

Va va, tiksliai, paskelbia kokia akcija - mazos kainos (laikinai, aisku), vasaros laikas ir pan., o naivuoliai ir uzkimba…Tfu tfu tfu man taip neteko pasikartiŠypsena

Taigi vasara arteja,bet man labiau patiktu kad ir seniems abonentams ka nors duotu!Pvz kaip pernai kad nuo 12 val.gali sneketi uz 9 ct.ar ka nors panasaus!Taip

Va va…Bitej 5 ct buvo…praplepedavau po 2-3 valŠypsena

blyn, vakar paziurejau reklama ir galvoju: "zjbys". siandien paziuriu labas.lt ir bl parasyta kad tik naujiems. ot sukos, mane, labas veterana tai pamirso?

pas mane omnitelis,bet manau reikia keisti nes sms pas mane 25centaiLiūdnasniekas

tai rinkis esms plana ten 9ct/sms i bet kuri tinkla
Cha chaCha chaCha cha

Manau kad Bite vasara nuo 24 val. padarys visiems vartotojams kaip ir pernai po 5 ct/min arba ka nors panasaus. Blin bet tada ir prabazarindavau kas antra diena po 1 val. su savo Moteris

tikekis kad dar tokia akcija bus, tada gal ir as pagalvosiu apie LABAS isigijima
Cha chaCha cha

Šypsena Veteranas niekur nedings,taip ar taip naudosis LABAS. Na o naujokas svieziena,kandidatas po sios akcijos tampsiantis tokiu pat senu,pamirstu veteranuLabas

Zemos kainos visada gerai, jeigu jos nera laikinos Nekaltas

Reikes nusipirkt dar viena labas kortele, jas as naudoju labas tasku kaupimui ir paskui SMS siuntimui uz taskus, pora karteliu papildysiu sia kortele elektroniniu budu pratesiu jos galiojimo laika metams i prieki ir dar uz babkes papigiai galesiu SMS siuntinet o labas taskai palauks siek tiekJuokiasi Juokiasi Juokiasi

Beje neskubekim dziaugtis sia akcija, nes galbut tokiu SMS siuntimas po 9ct bus tik Bites tinkleJuokiasi

Ne galbūt o tikrai, sms už 9ct tik bitės tinkle. Beje tai tik naujiems abonentams ir tik iki birželio 30d. Prastos sąlygos Blogai

Zodziu akcija tai kvailuciams priviliotiJuokiasi i Bite nesunkiai galima ir taip free SMS siusti tai nesigundysiu tais 9ctIgnoruoju

Nors tai laikina ir 9 ct Bites tinkle,bet geriau nei kiek kainuos SMS pvz "Bite Privatiems" plane. Šypsena Cha cha

Manau, kad taip ir bus.

Man tai labiau patinka kai galiu is savo extra skambinti po 30ct/min Laimingas