Kaip jums atrodo: BLOGIAUSIU GAME’U 5-tukas
Na buvo tokiu temu kaip GERIAUSIU zaidimu top5 ar pan bet as noriu paziuret kokiu geimu jus nenesat(nepatinka)???Na o as savo penketuko neturiu
- IL-2 Sturmovik - man pats blogiausias lektuvu simuliatorius
- RollerCoaster Tycoon 2 - pats blogiausias tesinys
- Might and Magic IX - dar blogesnis tesinys tiesiog nerealus su**s
- Civilization III: Play The World - labiausiai nuvyles tesinis
- Ambulance Driver - pati didziuasia nesamone
cia ne tik mano nuopmone bet sitie zaidimai buvo isrinkti blogiausiu zaidmi top 10
Prastesnio zaidimo uz Sim’s nera, kaip ir geresnio nera uz Fallout 2.
priimu tavo atsakymo nera blogesnio zaidimo uz sims’u dalis
nu bet sc losejai zinokit yra ir geresniu ir naujesniu ir grazesniu strateginiu zidimu, taigi pirmoj vietoj SC (starcraft) pac meginau lost tai labai kaip cai pasakyti pasislykstejes buvau , nu antros vietos butu joa kokie simsaij ir t.t…
Visi tie strateginiai
Suprantu GeSa, kad cia tavo nuomone, bet pavadinti IL2: sturmovik prasciausiu "flight sim’u" galima prilyginti nusikaltimui… Tai yra ne prasciausias, o PATS PATS geriausias siuo metu flight sim’as. Jei cia nevien tavo nuomone (kaip, kad rasai) tai parodyk kur tas tavo prasciausiu geimu top10?
omnitel.games.binaries ten gal jie taip sukure nes as manyciau gal ir neblogas tas sturmovikas dabar issitraukiau kompakta ir vel pradejau kalt kazkaip labai uzveda
- Duke Nukem : Manhattan Projeckt
del pirmuju 2-ju nesutinku
- Warcraft 3 (ar kaip rasosi)
- Sims vacation
- Jagged Alliance 2.5
- HitMan codename 47
- Real Wars (ar kaip ten rasosi)
- V-Rally 2;
- Visi Sims’ai;
… daugiau nelabai prisimenu
Del Hitman: Codename 47 nesutinku !!! Koki tikroviskeni tokio tipo zaidima zinai ???
Visos tos šaudyklės
- Heroes of Might and Magic 4 (taip ilgai laukiau, o pasirodo *****
)
- Street Legal (geras zaidimas, bet bugu daugiau nei windows
)
- Solitare (joke
)
- ir 5. Kol kas nera.
Chebra (cia i didziausius kritikuotojus kreipiuosi) jus ivertinkit visas zaidimu puses, o ne tai kas Jums patinka ar ne. As pavyzdziui saudykliu nezaidziu, bet kiek is draugu girdejau yra visai geru zaidimu. Ir nedelioju *pimp…*ais ant ju .Na vkus i cviet tovarisc niet !!! Ir ispeikti Warcraft’ai 3 ir HoMM4 (jau perejau pratesima
), ir Il2-sturmovik man visai patiko, nors ir turi trukumu. Vien grafika bla ko verta ir be to ivertinti zaidimai visam pasauly
. Blogausiu zaidimu penketuko nepasiulysiu, nes tie kurie man tik pasileidus nepatinka, nezaidziu, o ir neatsimenu kurie nepatiko.
Sekmes visiem geminant, ir gero pingo tinkle
Deja, ash blogu nezhaidziu…
nzn
zinau tik geriausiu
1 cs
2 quake3
3 haif-life
4 gta3
5 Redalert
RASAU VISIEMS : IDEMIAI JUS RASOT ZAIDIMUS KURIU NEMOKATE ZAIST ARBA JU NEKENCIATE NES PVZ:. HITMAN CODENAME 47 VISAI NEBLOGAS O JO TESINYS SILENT ASASIN DAR GERESNIS IR TAIP SAKIAU IR SAKYSIU ZAISKITE DEL MALONUMO NES TIKRI PROFESONALAI PEREINA BET KOKI ZAIDA KAD IR KOKS JIS BUTU BLOGAS AR GERAS MAN VISVIEN!!!
VISI ZAJDAJ COOL IR T A S H K A S!!!