kaip jumi patinka Renault espace?

kaip jumi patinka Renault espace?

ta prasme kokie+ ir-? Nekaltas

Zinau pora atveju kai uzsidege Taip

Vairuotojo vieta Blogai,pedalai arti vienas kito,kojos sulenktos,vairas ne savo vietoj,mano akyse total Ignoruoju

Baidykle,ne masina.Pasinaudok paieska.

labai patinka, kai kasnors is pazystamu turi ir kada reikia gali pasiskolint Šypsena o seip paciam tai tokios auto nereikia Ne

jeigu atvirai, tai gaidukas, ne auto Kanda

turginiai megsta, tai tubut talpi masina Laimingas

visai smagi masinyte,tik salonas galetu buti idomesnis. seip pazystamas turi 92m 2.2 variklis,tai labai patenkintas,priekines sedynes galima atsukti i gala ir gaunas kaip kambary sedetum,mieste apie 10litru benzo valgo,kelyje apie 8.5, jau puse metu pravazinejo viskas ok,el.langai visi 4,abs,stipr. nu viskas ko reikia,sveria 30kg maziau uz oooo100.smagi vairuoti,viskas puikiai matosi.as Taip Gerai

Palauk,palauk,kol teks remontuoti.Pasakyk,kad gazo maziau duotu,nes variklio pagalves nuplysta…

uosvis turi 92.metu, tai kartais pasiimu ir palakstau po miesta,lyg ir nieko viskas gerai matosi,jei riekia gali issiimti sedynes ir miegamaji pasidaryti,na zinoma jei tureciau gausia seima tai tai tikrai pirkciau si masiniuka.bet dabar tai nereikia.o minusai sios masinytes tai grenatos greit subyra,visokios gumeles plysta beveik kas menesi.

Vat ir as ziurau i tuos espace (nuo 92 m.) ir galvoju, kad man prie ukio praverstu. Cha cha beje idomu ju priekis ar gala varomas ir kaip ten su apkrovimu, ar daug galima ja pavezti Cha chao kaip ju varikliukai dirba (benzininiai), gal dujas ikisti apsimoketu? Nekaltas

del espace nezinau bet pas mano teva yra reno laguna 2003m,kebulas vos nepopierinis,stabilumas masinos tiesiog stebetinai prastas tokiai naujai masinai,elektronika kaip ir visu prancuzu su priciudais,na dar nemazai smulkiu visokiu defektu yra,bet jai reno prades gesti tai jau remonto dirbtuves tikrai daznai matysite,na aisku yra ir keletas pliusu kas be ko,labai ekonomiska masina,masina uzvedama start mygtuku kas yra neiprasta ir patogu,ir dar gerai kad yra daug atbukusiu lietuvaiciu kurie perka reno,vien del dizaino ir ekonomiskumo,del to nesunkiai galima parduoti masina kas manau irgi tiktu prie pliusu. NEUZPYKIT RENO TURETOJAI BET TOKIA KARTI TIESA YRA PATS TUO ISTYKINAU.

na pazystamas turi sita pauksti tai dureles *pimp…*ovai uzsidarineja sake sankabai kazkas atsitiko tai 1500Lt sukiso sei dizainas kai nutiuninguota siek tiek puse velnio bet nu i nac. kiek zinau spyruokles ratams brangios gal po 80 lt tai, sake opelines po 20 lt pritaike bet cia jau kita tema

As irgi galiu patvirtinti, ypac po variklio plovimo daznas atvejis.

plasmtmases gabalas,ubagu dziaugsmas

Ar cia kalbama apie visus Espace’us, ar tik apie senesnius? Mane dabar labai domina trecios kartos Espace’ai, t.y tie kurie ejo nuo 1997 metu. Gal kas toki turi ir gali pasidalinti ju + ir -. Labai domintu, ar geri pas juos automatai, nes, kaip pastebejau, V6 mechaniniu nelabai buna. O mane butent V6 domina.

Paskaitinėk va ten: renault.svetaine.lt/forum/index.php?sid=29ed05b75e4a5f6da33e0f6 784b209a6 Rasi konkrečiau…nėr taip baisu kaip čia rašo…

Skaitinejau, bet ten beveik viskas apie senesnius modelius…