kaip jum sekasi pasienyje

kaip jum sekasi pasienyje

man tai sekasi, pastoviai tikrina

mane slektos pastoviai sharina. Piktas Piktas Piktas

domina butent UK pasienys problema tame kad tik KARTA buva pravazeves normaliai, visi kiti kartai nuodugnus patikrinimas, kartais net isvaziujant patikrina ar liepia per metalo detektoriu pereit… lyg dura kisenei tureciau PS. seip nesu prisidirbes kad turetu buti irasai

paskuitinis kartas - griztu jau is kalnu, vaziuojam seima su dukra. Priekyje per 2 masinas trys plyki lenkai su raudona bulka - jie pravaziuoja, mane i sona ir po polnoj, merginas atskiram kambary klausineja. Idomiausia kad masina gali ir po rengenu ir skardas tikrina ir sedynes isimineja, bet asmeninius daiktus iskrauna ir kiek pamenu nelysdavo. Tai arba seip izdivonus daro arba kokiu cigareciu iesko… bet tik pacioj masinoj

nu matyt yra aura ant patikrinimo. man visad nusipirkus masina su suportais bedos buna Cha cha

lietuvos lenkijos siena, stabdo pabazarini ir laisvi net doku nepraso Ufff

mane irgi nuolat ciumpa, bet kaskart pasirodo,kad tik pansus Juokiasi

Tikrina. ypac, jei su aubi vaziuoji, ir trumpai nusikirpes.

O jei pasakai sudlenkiui I dont’t speak polish? Cha cha

Helix, o jei vaziuoji su sierra, tai dar ir palyda duoda iki reikiamos vietos nuvaziuot? Juokiasi

Under, neaaaa reikia taip izvinete ja nipanimaju pa rusiki u polski, mozna paengliskamu ???

under, jei vaziuoji su sierra, bet apsirenges treningais, vistiek krato. Taip

netikiu aurom, domina tik faktai kas vazineja i UK - ar jus purto kaskart?

kai kurem stroitelem ir ciulpt doda netik nukrato Taip

o kaip anglijo su keliu mokesciais? vaziuosiu su busu iki 3.5t. ir gal kas zinot kiek keltas kainuoja? ir kiek laiko kelia?

vienas bangos daliwis praeita savaite uzsskrido su 47blokais pypkiu Cha cha

kas toks ? Cha cha