Kaip jum mano nauja auto,ar nepermokejau? (+ foto dienorastyje)
Siandien pasiemiau mazda xedos6:93m,juoda,oda,sild. Sedynes, pilna el. +liukas, dujos su garantija pries 2men. detos,orig. Mazda letnykai, automatas, priesrukines,ta,signalke,3 men. Draudimas.
Siaip atrodo viskas ok,tik vaziuoklej kazkas dungsi.
Kainavo 11800lt.
Aciu
man rodos kaip uz 93 metu per daug…
Kodel taip manai kiek ziurejau be nieko ir be duju po 13k lt 94-95m ?
nu gal ir tavo tiesa
kaina nebloga ir pats automobilis teisingas ,bet kad jau su dujom eksplotuota Lietuvoje kazin ar pirkciau (ilgai kratyciau)
keistas klausimas. Tai jei jau isigyjai auto ir sumokejai. Kam klausti ar permokejai, ar ne? Vieno sakys, kad taip, kiti sakys, kad ne. Ar dar kazka pakeisi?
Labai faina mazda xedos6,bent man ji, verta kainos.
Dejwiss rašė:
Siandien pasiemiau mazda xedos6:93m,juoda,oda,sild. Sedynes, pilna el. +liukas, dujos su garantija pries 2men. detos,orig. Mazda letnykai, automatas, priesrukines,ta,signalke,3 men. Draudimas.<br/>Siaip atrodo viskas ok,tik vaziuoklej kazkas dungsi.<br/>Kainavo 11800lt.<br/>Aciu
[/quote]
na dabar saugok posukius ir priekines groteles
shiap mashke nebloga
Geri numeriai kkk999, vilniuj dabar teks laukt rrr, arba ggg
kada ?
Reikia aplaistyti
P.S.Sweikinu
nenoriu gadint nuotaikos, bet kodel ta aparata pardave, jei tik pries 2 men. isistate dujas?
P.S. linkiu nepatirt vargo nei su vagimis, nei su gedimais. laimingos exploatacijos!!!
Tai pasikeisk foto profaile, o tai galima pamanyt, kad ten XEDOS…
Prie ko čia ? Aš rajdes KKK gavau 1997m. Kaišaidoryse…
nu gal perdaug perdaug… byra tie xedoksai
Na jis ir sako kad kazkas pakaboje bilda, o pardave su dujom gal todel, kad labiau sugundytu pirkeja, juk dujos pigesnes
Na o masiniukas tai visai neblogas.
Auto fotkiu dar nedariau, kai bus tada idesiu.
O siaip drausiu automobili pilnu CASCO draudimu.
Pigiai del to sake isvaziuoja i uzsieni, bet ce gali ir kita priezastis buti.
Bet vel kartojuos kai jeskojau xedoso tai buvo tik tokie variantai:
aikstelei BE ta,signalkes,duju,odos,draudimo,ziem.padangu ir nejuoda kaina 13k lt
ir visur panasiai.
as manau nemazai sutaupiau nes yra ta , signalke , dujos , padangos ,draudimas ir tt…
Dar vaziuosiu siandine jauciu vaziuokle tikrint , tada ir isaiskes kame bedos
Palinkekit sekmes )
Aciu
As 11 metu senumo auto uz tokia kaina tikrai nepirkciau .
Geriau uz panasia kaina nusipirkciau 5 metu korejietiska nepravaziavusia nei 100000 km. Irilgai ilgai be vargo vazineciau. Bet tai tik mano nuomone.
Aisku galejau pirkti Hyundai 98~m , bet ce visi ispeike, ir ne tik cia ;D
galejau civica imt, bet civicu brangios dalys, ir civicas ne ta klase visai.
Ir siaip man sis auto senai krites i aki ir papuolis mano nuomone neblogam variantuj ir paemiau, gal ir suklydau, bet kolkas nesigailiu.