Kaip jaustis?
Siandien atsikeliau varyt i darba, uzsikuriau isvaziavau i gatve ziuriu kazkas netaip ogi bac veidrodelio nerasta, islipau pazejau, grizau i vieta kur buvo priparkuota, galvojau kas nulauze pravaziuodama, bet nei veidrodelio nei duzenu nebuvo, paskui pazejau, kad matosi, jog su atviortke uzkisineta ir nulauzta
nesuprantu sunku buvo 3 varztus is apacios atsukt jei jau vagia?
uzuojauta. man taip posukius ir galini blizguti nulupo, kad net zymes ant dazu liko kapot tokiem rankas.
sukos *bliamba*
Taigi narkomanai vagia, ne normalūs žmonės.
prie to pacio, ieskau veidrodelio civicui coupe 95m. keleivio puses ir tos plastmases trikampes. Jei kas turit P.M.
Abejoju, kad narkomanai… panasiau i tai, kad pacukui prireike tokio veidrodelio…
ir blyn man atrodo dar girdejau, kaip apie 2 nakties kazkas kazka dare kieme, lyg skardos lankstymo garsas ar kazkas pan. pazejau pro langa lyg ir ramu, juk neisi kiekvienakart itartina garseli isgirdes, juolab, kad pas mus ten judejimas vos ne visa nakti. Bet tai ble magas viduj buvo nespietnas be snukio, kaip nesugalvojo jo islupt? Nebepalikinesiu nuo siol, paskui ims ir
tai va man irgi tokia mintis, butu manau daugiau prasisuke narkomanai, o ir mago neliete viduj palikto netoliese buvo subelstas toks civis stovedavo, kaip tik dinges ant dienu, bet nepradesi gi cia itarinet visu is eiles
Nu drasus tu maga palieki,reikia viska seis laikais is masinos susirinkt,nes ka zinai kam ko reikia is tavo auto…Aisku veidrodeliu jau namo nepasiimsi
tai kad ketvirtus metus ten gyvenu, anksciau kitoj masinoj magas visalaika paliktas budavo, sitoj irgi. Buvo ramu, ramu iki siol
As girdeju kad ir vairus su oro pagalvem vogt pradejo
reik taip padaryt, kad jai lupa vaira oro pagalve issauna, ir isjungia pacuka
nu zjb atsikeli i darba maut ir zhiuri vairo ner