Kaip jaučiatės, kai Jūsų mergina/vaikinas Jūsų nesupranta arba neįvertina?

Kaip jaučiatės, kai Jūsų mergina/vaikinas Jūsų nesupranta arba neįvertina?

Sveiki visi, iškilo man toks klausimas. Kaip Jūs jaučiatės, kai Jūsų mergina/vaikinas Jūsų nesupranta? Ką tada darote? Turiu galvoje kai stengiatės, darot ką nors iš širdies dėl mylimo žmogaus, o tas žmogus to nesupranta arba neįvertina. Arba pavyzdžiui darote ką nors be jokių užuominų ar ketinimų, tiesiog, nes mylite, o mylimas žmogus pagalvoja, kad taip bandote tuo metu “nusitempti” į lovą ar panašiai. Mane tai kartais tiesiog varo į neviltį, kartais supykstu Nekaltas Kaip su Jumis?

Kaip taip mylimas zmogus gali pagalvot? ApakęsKad as kazka daryciau kad nusitempciau savo pana i lova? Apakęsabsurdas… Nekaltaso siaip tai buna kartais kai ivykstra nesusipratimai…nori padaryt kazka gero ar pasakyt ka nors…o se tau supranta ne taip Apakęsir tada buna Baisu Cha cha

Tai palik ją.

Na mes vienas kita kazkaip gerai jau suprantam ir tokiu nesusipratimu del lovos tempimo neiskyla Šypsenao siaip Moteris labai keisti sutverimai ir nevisada jas imanoma suprast,nes kartais susidaro toks vaizdas,kad ir jos pacios nelabai supranta ko nori Baisu Cha cha

Prie ko čia palik ją? Piktas Čia gi apstraktus klausimas, o ne kažkokia žiauriai nereali problema nagrinėjama. Taip, kad, gal nesvaik ir nekomentuok, jeigu neturi ką pasakyti. Blogai

Tai va, kad tie nesusipratimai kartais gali tapti tokie absurdiški… Nekaltas

Tai jau tikrai, kad taip būna Cha cha

Turiu ką pasakyti. Palikčiau, jeigu mano vaikinas manęs nevertintų ir nesuprastų.

aha Nekaltas bet jei ju laiku nenumalsini kyla labai didele audra…ir tada kazkas turi atsiprasinet… dazniausiai Vyras Cha cha

kartais buna dedi visas pastangas kad tik tai atsitiktu o sta ivsikas nuplaukia…jis to nepastebejo Nustebęs gaila nusiviliu dazniausiai Nekaltasbet po kurio laiko pamirstu ir vel bandau…tik kartais tai buna labai labai skaudu Nežinau

Kalba eina ne apie pastovų nevertinimą, o apie kažkokio poelgio ir pan., neįvertinimą. Įsiskaityk Mirkt

Jo… kartais panelių ambicijos neleidžia triumfuoti šaltam protui. Pabrėžiu žodį kartaisMirkt Juokiasi

Tai aš tą ir turiu omeny.Man tai labai nepatiktų Ne. nemanyčiau, kad toks žmogus manęs vertas.

Aš stengiuosi to nesureikšminti. Aišku, nemalonu, kai kas nors nepavyksta, bet kaip sakoma, kad jeigu nepavyko vieną kartą, tai galbūt pavyks kitą kartą.

Nori pasakyti, kad jeigu viena karta būtum neįvertinta, tai paliktum tą žmogų? Apakęs

Nekaltas…mes visi neivertiname to ka gauname, ar turime, tik prarade kaip taisykle pradedam daznu atveju, tai suvoks ir gailetis, tik buna jau per velu…daznai po kokiu nors nusivylimu, mes pradedam itariai ziureti, ir viska isverciam aukstyn kojom, tuo metu mums atrodo, tik tai kaip mums atrodo taip ir yra ir net nesistengiam pagalvoti, kad tam zmogui ne ne motais ir net neturejo tokiu minciu jis taip elgdamasis… …zinoma sunku tuometu buna, kai tu stengiesi o to neivartina, galima ir supykti, bet ar nuo to bus geriau, kad mes supyksime, tikrai nea…ir net dar blogiau gali buti, kai mus uzvaldo pyktis…tada galime pykcio apimti prisneketi ar izeisti zmoguti, net to nenoredami, taip pablogindami visa situacija…taip antrajai pusei gali pasirodyti, kad ji buvo vadinasi teisi…tad reiktu gal pasisneketi kada ir stengtis neisizeisti ir nepykti…

Na žiūrint kaip. Jeigu tai būtų neįvertinimas, kuris mane tikrai įskaudintų, tai iškart palikčiau, bet jei smulkmena, tai jis net nesuprastų, nes jam to neparodyčiau. Gal aš čia per daug skaudžiai įsivaizdavau, bet dėl smulkmenos skandalo nekelčiau.

Gerai Man patinka tavo mintys. Bet va gali stengtis nesistengęs neįsižeisti ir nesupykti, kartais tiesiog taip nesigauna Nekaltas

O koks būtent tai galėtų būti tavęs neįvertinimas, kad iš karto paliktum? Pvz.?