Sveiki, noreciau isgirsti vyru nuomones ir visa ka jie mano apie si reikala. Merginu ir moteru nuomone kaip ir skaitem.
Sia vasara vesiu. Mano busimoji yra moxlininke, tai ji ketina tureti 2 pavardes, nes jai atsisakyti mergautines pavardes reikstu moksliniu nuolpelnu prazuti.
Nu dar kol kas nejauciu, bet nujauciu, kad taip
As gana tradiciskas ir man rodos, kad su visokiom brazauske, pakse, ar kokia kubile lietuviu kultura pradeda nykti. Aisku, kaime pries 100 metu nebuvo mokslininkiu, nebuvo O su mergautinem pavardem vienisom motinom buvo. kaip cia bus toliau;V
Nu as suprantu kad zmona pasilieka savo pavarde jei vyro yra kokianors durna pavarde, o siaip tai man nelabai kazkaip kai zmona pasilieka savo pavarde…
Dziaugtis tai neapsakomai dziaugiuosi. Aisku, svarbiausia, kad zmona gera bus - tokia kokia issirinkau ir dar mano atveju su pavarde, kad maniske vis del to mano pavarde prisiims. Bet man idomu, kaip kiti vyriskiai tik ka vede ar jaunuoliai, ketinantys vesti, jaucuasi, kai zino kad ju zmonos taip ir liks -ytes.
as tom brazauske ir pan irgi nepritariu…bet kaip suratau tavo zmona ima tavo pavarde ir pasilieka savo,ane?
negi noretum,kad pasibaigtu jos moxline karjera?
agaaa, jei bucinys nekaltas, tai koks tada gyvenimas kartu lauktu… jau geriau tiesiai i vienuolyna su pavarde, kuri baigiasi - aite ir nesukt sau galvos