Kaip jaučiasi greičių dėžė kai keiti pavaras be sankabos?
Nikas rašė:
Kartais tingisi minti sankabą ir perjungi pavaras be jos - prie tam tikrų apsukų tai pavyksta labai švelniai. Ką manote apie tai? Ar negali kada kas nutikti ir BACH! - girdėjau "kažkas" "kažkada" vienu metu "įkalė" antra ir trečia vienu metu… tai patys suprantat kas buvo… (nors aš tai tik girdėjau - gal tai ir pasakos…)
teisingai, nx ta sankaba, ash ja ish viso ismechiau. ir vairuot papraschiau ir pedalai tik du
nnesuprantu, kodel gamintojai visokiu shlamstu apkrauna automobili…artimiausiu metu zhadu ir stabdzhius issmest - nesuprantu, nx jie reikalingi …
nu va prisiskaiciau jusu diskusiju ir pabandzew
nu nieko absoliucai neisejo
kodel? gal ne visuose masinose? kas gal bulkoj bandet?
tik nesakykyt kiek rpm turi but, bo tachometro nerasta
P.S. nenoriu praktikuot, siaip pabandyt
Nu tai jomajo, kaip jau kazkas protingai pasiule-nusipirk tacka su automatine pavaru deze!!! tad ne tik nereikes vargti spaudant sankaba,bet ir ranku nereikes vargint perjunginejant begius. O dar geriau butu,kad ir autopilotas butu-nereikes nuolat laikyti prispaudus gaza!!! O yra ir dar geresnis variantas-pasisamdyk vairuotoja,tai tada isvis nieko nereikes daryti!!!
Nickas nusipirk automata jei tox tinginys ,o i klausima ,kaip jauchiasi greichiu dezhe perjunginejant be sankabos ,tikriausiai tai tas pats kai tave **** per shikna be vazelino ,va taip va …sutinku kad tau reiktu pasidaryti memograma …sekmes …tinginy.
nieko tame baisaus nėra, jei sugebi sudirbti kaip sinchronizatorius, tai ir perjungimas gaunasi švelnus ir nieko tai dėžei neatsitiks. Kas kita, jei laiks nuo laiko ""ne visai pataikai"" tada dėžutė kenčia. Labiausiai žalingas laikotarpis, kol išmoksti pajausti momentą
Nu ne, dėkui
Esu linkęs manyti, kad po tokių bajerių ir tavo tėvo šeštukas, ir tavo draugų kažkokietais automobiliai kartu sudėjus yra kur kas mažesnės vertės nei mano 10 metukų mazdulė. Ji man patinka tokia, kokia yra - su sankaba ir sveika pavarų dėže. Ir tarpinė - o sutapimas! - kur kas geresnė Na, bent jau žinanti, kam kurie pedalai skirti, ir naudojanti juos pagal paskirtį
…kazkas pastume…tai apsimeta kad skauda…