Kaip izuvinti pruda ir kokias zuvis leisti?
jei i pruda musa saltynis. tai tik kilbukus {gruzlys) , delikatesas plius biznis . maziukus ant zyvco parduotuves ispirks akimirksniu. plius bala ir plius kapeika
. bet jei tik tyras vanduo. ir aisku lynu , bus super
karosas gyvens kiti ne.
ryckalu ra:
Nu man netoli čia nuo Palangos žuvininkystės ūkio.Vat ir aš taip mintiju kad reik žuvint arba rudenį arba ankstyva pavasarį-kol dar šaltas vanduo.O
sakykit eršketai mėgsta šaltiniuotą prūdą?
O kas ten per ūkis, ne iš Dargužių karts?
Pas mane šaltiniotam prūde eršketai ir starkiai visai neblogai jaučias…
zimka ra:
kolegos gal kas turit koki kontakteli , noriu isigyti zuvelioku tvenkinio izuvinimui ,tarkim amuru , karpiuku…veiksmas butu tarkim Taurages Raseiniu, Silales rajone…is anksto dekingas
http://akvakultura.lt/home.php?lng=LT&id=204 raso kad lynioku turi Raseiniu raj. tai gal ir kitokiu turetu
kolegos gal kas turit koki kontakteli , noriu isigyti zuvelioku tvenkinio izuvinimui ,tarkim amuru , karpiuku…veiksmas butu tarkim Taurages Raseiniu, Silales rajone…is anksto dekingas
sadyvra ra:
rulezzz ra:
kazka girdejes,kad istvermingesni,nei veidrodiniai,ar cia pletkas. O tie pliki ant lt parsiduoda,ar cia tik pas lenkuszvynuotieji ne istvermingesni, bet labiau apsaugoti nuo visokiu infekciju, pazeidimu
kulinariniu poziuriu veidrodukui nera lygiu
zvynuotoju pas mus yra, t.y. Kietaviškių “Bartžuvėje”, vakar kaip tik maciau, kai prūda nuleisdinejo ir seme maziukus
išlauže dabar beveik visi veidrodukai iš 40 karpiukų tik vienas buvo žvynuotasis