Kaip iveikti snauduli

Kaip iveikti snauduli???

Tai tampa jau rimta problema. Darbo dienomis miegu 7/8h, savaitgaliais kiek ilgiau, aisku kartais buna issimciu, bet normaliam zmogui tiek turetu uztekti, kad jis butu aktyvus visa diena. Bet kaip tik 16-17-18h, taip man sakes, ziovauju, neina susikaupti, neina galvoti, isvis nieko neina daryti, o tuo laiku man kaip tik reiktu buti labai susikaupusia, atidzia, o ne snuduriuojancia. PavargęsSakot, eiti anksciau miegot, bandziau, bet nieko is to neisejo, neuzmiegu paprasciausiai. Kava? Nezinau, neprisiverciu as jos gerti kazkaip, nebepatinka. Blogai

kavutes nors truputuka ir vel degtuku nereik akytem laikyt Šypsena

zalios arabtikes puodelis,labai isblasko Šypsena

o zemu kraujospudziu nesiskundi…?

Ryskiai truksta kalio.Pagerk ir pamatysi-praeis.

Kazkokius gersiu vitaminus, gal pagelbes Taip

Nzn Cha cha

Xex, na kazkada kazkas man patare, kad apemus snauduliui reikia padaryti pritupimu ar koki kita fizini pratimuka, atseit suaktyveja kraujotaka ir nuo to buna geriau. Kai ryte negaliu prasibudint, tai praktikuoju, visai padeda Nekaltas

Ausis reikia gerai patrinti.Ten daug akupunkturiniu tasku ir visa apytaka suaktyveja Cha cha

tai gal laikas pasitikrint? Nekaltas

gerk su zenseniu Taip

Man nuo kavytes paprastai ima skrandi skaudet Pavargęs

gersiu Q10

Ir man tas pats…Vasara dar nieko, galiu ir iki 23 normaliai isbut (keliuosi 6), bet rudeni - ziema, neimanoma, 18 jau jauciuosi taip, tarsi pirma nakties… Kava irgi netinka, man net nuo trupuciu bloga kazkaip darosi, kazkoks nerimas atsiranda…

kava tikrai blogai paveikia Taip mane irgi

turiu lygiai tokia pacia problema… 15-16 valanda ir jau taip prie lovos traukia, kad net nezinau ka daryt…kai yra galimybes einu pamiegot…o jei ne, tai ir sedzhiu su besimerkenchiom akim Pavargęs. bandzhiau eit tokiu metu sportuot, bet dar blogiau. :>

Miegot pietu negaliu, paprastai nera kada. dabar pradejau gert kazkokius sustrus vitaminus Q10+Vitaminas E. Turetu, manau, kazkiek padet.

Nusipirk ir pagerk CIGAPAN vitaminus Gerai Gerai Gerai Po menesio busi kaip agurkelis

o stipri, saldi juoda arbata su pienu…?