Gal kas patarsite, juk cia dauguma zmoniu jau maciusiu daug, ir seimos rupesciu daug turejo, manau ir buvo ivykiu kad vaikas ne vietoj guma paliko. Ka darete?
Man ties uzpakaliu ant kelniu isivele guma, idejau i kamera, kiek isejo tiek atlupau, bet vistiek dar ji tebera tokie plemai, cia turbut jau giliai kur isigere, niekaip neina pasalinti jos. gal kas zinote kokiu vaistu ar receptu kaip panaikinti guma? Medziaga tai bus nei nezinau, vyriskos kelnes tokios kaip sintetines.
VOOLMAR 38proc
TENCEL 30
VISCOSE 32proc.
Bus gelbstinciu?
Nzn bet kai viena karta guma buvu isivelus ant svarkelio as ja tiesiog nugremziau, o likusi dalis issiskalbe su karstu vandeniu skalbimo masinoj bet gal ta medziaga netokia buvo…
jau geriau nesikankint paciam,o duot i valykla ir isvalys…nors man kazkada buvo paltas su guma,tai as su acetonu isvaliau…nors nepatariu,po to liksiu kalta,jei sugadinsi galutinai savo kelnes…geriau i valykla duok …
kazhkada senai savo juodus dzinsus(ant uzpakalio buvo geras gumos gabalas) isgelbejau, ikishus ta vieta i labai karshta vandeni.guma ishsilyde ir "nuslinko" nuo medzhiagos.tau irgi turetu padeti. shaldant lieka baltos daleles, bent jau man ir ju niekaip neimanoma ishimti.
yra issigelbejimas yra amway firmos tokai priemone “prevoch” ja reikia suplakti ir papurksti , labai puikiai nusiima , tik po to reikia paskalauti audini .Neseniai dukrai is plauku isemiau . sekmes