Kaip istveriate issiskyrimus
Pirma: suprantu, akd nieko nebebus antra: pazliumbiu keik reikia trecia: suprantu, akd tai turejo but ketvirta ir t.t.: priklauso nuo aplinkybiu
Ziurint su kuom…
zinot kas yra amzina meile? kai ji mirsta anxciau, nei speja tave palikt.
…viena klaida ir visam gyvenimui zaizda…tokia puliuojanti ir neuzgyjanti…issiskyriau su vienu, kuri mylejau…kankinaus ir dar ilgai kankinsiuos…
kajp kada jj buna zmogus labai mylimas tada sunku jj ne tai ne
labai teisingi zodziai
ziurint kieno iniciatyva…ash patiriau du skirtingus kartus, kai mylejau, bet poto jausmai mano isbleso ir mechiau, nors mane dar mylejo, tai tada buvo nei silta nei salta…o praitais metais, kai pradejau isimyleti, tai mane paliko, is pradziu galvojau suvarysiu ash ja bet ash ne toks, nu ka teko paverkti, stogas buvo raunamas koki menesi…nekenchiu tokiu dalyku, dabar pagalvojau, kad reikia merginos kuri taptu mano zmonu, bet kaip ja rasti…?
Sunkiasia issiskyrt, kai myli, bet supranti, kad nieko is tokiu santykiu nebebus,kad jus nebesurandate bendros kalbos, pykstates, nors jausmai is abieju pusiu neisbleso. Ir ne vienas negali pasakyti ate!..o kai kas pasako, tada ,nors tu zinojai kad taip atsitiks, prarandi gyvenimo dziaugsma, svarbus dalykai praranda savo reiksme, o i isimylejelius nesugebi abejingai ziuret. Ypac pries sventes…