Kaip issaugoti santykius?

Kaip issaugoti santykius?

Aisku as cia esu velyva Lietuvos laiku su savo tema bet noreciau galbut jusu patarimo kaip butu isaugoti tai ko nenoreciau tikrai prarasti. Gal tai ne seimos temai bet manau suprasit… Nenoriu prarasti artimo zmogaus. Esame abu Londone, as mokausi cia ir turiu garantuota darba bet mano draugui niekaip neiseina surasti bent kokio darbo beto jis gali prarasti ir normalesnes perspektyvas Lietuvoje kur liko nebaigtas aukstasis ir turejo neblogas galimybes isidarbinti rimtoj firmoj… Nerandu ir nezinau kokia yra iseitis… Patarkit…

Ech brangioji ,pas mane panasi dilema .turiu nekenciama darba ,kuris is manes paskutinius syvus siurbia ,o Anglijoje man siulo darba kuri noreciau dirbti ,as galeciau ten islaikyti puikiausiai seima ir ne barakuose gyventi ,bet mano meile su dukryte negales skristi kartu ,del tam tikru aplinkybiu ,o jei as ja matysiu kas puse metu ,prarasiu .Taip kad negaliu patarti pats nezinau. tai du geriausi sansai mano gyvenime -seima ir mylimas darbas ka rinktis ? abiem atvejais as busiu nelaimingas Nežinau

Ne per vėlyva, o per daug ankstyva… aš net nespėjau… Patarimo nebus, nes viskas išsispręs automatiniu būdu.

O ka jis sako? Ka masto? NekaltasTu negali nuspresti uz ji. Kaip ir jis negali spresti uz tave. Objektyviai, jeigu palaikant tavo puse, tai galima istoti mokytis ir Londone. Ir darba manau, pamazu tikrai susiras (nebent is karto komercijos direktorium noretu buti Nekaltas ). “Perspektyva isidarbinti rimtoje firmoje” Lietuvoje jau plauke nuplauke. Sita varianta lai pamirsta. O be to ir nezino, ar tikrai butu joje isidarbines, ar tikrai butu pritapes. Tegul atkakliai iesko kitos firmos ten kur esat. Nebutinai tokios rimtos. Viskas pamazu-Maskava irgi ne is karto statesi… NekaltasAisku, jei jis to nori. Jei ne…Cia jau nieko nepadarysi Ne

Lengva merginai suprasti mergina KietasO nors karta pazvelget i viska jo akimis? Man atrodo mergaite,kad kankiniesi ne tik del to. Pernelyg blaskaisi Nekaltas O jei rimtai,manau kad bichas darba greitai susiras,pagaliau jug rugseji studentai isvaziuoja,tad atsilaisvins darbo vietu. Ir jei tu ji myli, jam tai bus pati didziausia imanoma motyvacija. Tiesiog pasakyk jam siuos zodzius. Kai kuriuos zmones jie veikia stebuklingai Mirkt

Gerai jus stebukladariai chrenovi KietasBus taip kaip bus lemta…

Pirma saves paklausk ar tikrai verta saugoti kazka, gal tai zenklas kad jau laikas versti naujus gyvenimo puslapius… As pati pries beveik metus laiko yrancia draugyste vel sugrazinau, nes man irgi atrodo kad nenoriu prarasti mylimo zmogaus, bet siandien to gailiuosi ir zinau, kad jau labai greitai padesiu tam “taska”.

tai jau tikrai… palik viska likimui ir sedek vietoj. ot tai patarimas! Blogai

As tai pasilikciau Anglijoje, o bachuriukas gali ir taip mokslus baigti-dabar yra visokiu galimybiu. Jeigu tik noresit abu-iseiti rasit Taip

Hmmm… Jei butu galima seima keisti kaip darba variantai butu lygiaverciai… Be to ar darbas reikalingas seimai ar seima darbui ? :confused:

Pas mus irgi kazkas panasaus…

nieko nep0akeisit jei jis neras darbo teks skirtis…

Juokingas pareiškimas: jei neras darbo, teks skirtis. Kiba Lietuvėlėj, jeigu Vyras bedarbis, jį visos mergos pameta? Tai kuom turėtų skirtis užsieniuose?

tikrai juokingai skamba. jei nores pabegs. nesvarbu ar cia ar ten

o kiek laiko nebaigtas aukstasis dar truks? Nekaltasjuk galima pabaigt lai jis padirba pakentesit mazumele jeigu neilgai , o paskuj tegu atvaziuoja pas tave pasiziuret gal ten kokias studijas gales lankiti irgi gera darba susirast Taipzinai tie lietuvoski perspektyvus darbai tai o maamaaaa kartais perspektiva teip greit baigias Laimingaso gal jis del kazkokiu kitu priezasciu nenori vaziuoti Nustebęsniekada negali zinot

atkreik demesi kam as tai rasiau. Velniuksciui kuris tiki stebuklais. Reikia ne stebuklu o realaus, normalaus bendravimo ir patys santykiai normaliai susistatys i savo vietas Gerai

Ishsaugoti taip,kad isileisti ta zmoguti i sirdi ir leisti buti su tavimi ir dziaugsme ir skausme,ir laimej ir nelaimej…

as tai sakau, kad ko jus trenketes i ta Londona dar garantuotai darbo neturedami… nepykit, bet siais laikais pinigais nelyja net ir UK Nežinaupaskui tik problemos ir sirdies skausmas…

Inga,neaiskink Liežuvis