Kaip iškentėjote vasarą, retai matytadami savo draugą/ę?

Kaip iškentėjote vasarą, retai matytadami savo draugą/ę?

Istaisiau gramatines klaidas, nes kai kurie nesuprato ka norejau parasyti, gal dabar suprasite? o kam nepatinka tai isvis savo nuomone i sikna kiskites.man reik tik atsakymu i klausima!!!!!!!!!!!!

niu tu tik nepyk… bet tai tu neistaisei klaida pavadinime, o sukuriai visiskai kita tema… Juokiasi Juokiasi Juokiasi Cha cha

dar neteko tokios vasaros Šypsena kad retai matyciau

nu ir pykta Cha cha siaip dar nebuvo ir man taip kad kentet visos vasaros reiktu

turbut teks savo nuomone susikishti i shikna Laimingas

Juokiasi

ziurint kokia drauge/a Nekaltas jei koki klasioka/e tai laisvai Šypsena bet jeigu artimesni drauga tai labai sunku (yra taip buve Nustebęs teko nematyt 1.5 men)

na sunkiai bet iskentejau!bet buvau begalo niurgzli.nepatenkinta!TaipLiūdnas todel sia vasara savo drauges nepaleisiu is rnaku!Juokiasi juokauju!Juokiasi bet neleisiu isvaziuot ilgam laikui!Ne

Mirkt

na ta drauge tai seip yra mano sirdeles princese Šypsena ne seip ten draugeska, bet mergina,panele ar dar kaip Šypsena na manau as ir iskesiu… Nekaltas

As ji ir taip retai matau… bet iskenciu, vien galvodama, kas bus kai susitiksim… Girtas

Kai praeita vasara retai maciau savo draugus kurie man labai labai daug reiskia mobilaus saskaita buvo labai labai didele Taip Iskentejau nes parasiau daugybe SMSu Laimingas

Ha, as savo mergytes nemaciau dvi dienas, kalbejau su ja ir mobiliu ir sms kalnas buwo ir IRC, visvien vienas kito labai pasiilgom,tai kas bus kai nebus nei sms nei skambucio nei irc??o mobilus tai toks labai negeras dalykas, daug prisukti i saskaita gali,kaip man atsitiko ir tada piktas tevelis garsiai rekia Cha cha o tada susiparines eini Kietas

as ir tada sawo nuomone i sikna susikisiu…
NekaltasNekaltasNekaltas
bet tai kulturos pas zmogu nerastaNekaltasNekaltasNekaltas

Kai nera SMS, IRC ir skambuciu dar yra paprastas pastas Liežuvis

sia vasara mano viena geriausiu draugiu isvare …
gris rudeni, bet dar ilgai laukt Žliumbia
nzn kaip istversiu … Šypsena

JuokiasiJuokiasi

O ka reishkia zhodis "matytadami"? Juokiasi

bur bur bur bur Juokiasi eik patrepseti Šypsena nesiparinsi Šypsena