kaip isjungt ta slykshtu karsa, nuo cx65 kameros, turiu kabveli USB
Parasau nerakinkit temos ir nesakykit naudotis paieska, naudojausi , taciau nerandu, bandziau: " cx65 Kameros garsas" cx65 kamera cx kamera" ir t.t. taciau neranda, pamenu anksciau buvo tema, bet po lapa ziuredamas kol surasiu tai… patys suprantat, o toj temoj kur yra virs 2000 zinuciu tai tas pats kas ieskot adatos sieno kupetoj. Nejau taip sunku padeti?
pabandyk isjungt warning tones bent pas mane kameros garsas issijunge kai juos isjungiau ant nokijos cia 6600
kad taip ant cx65 nera, kiek girdejau tai imanoma padaryti tiktais per kabeli, bet ar siuo atveju tix man USB?
Reikia kabeli turet, su OD atrast cameraclickmelody.wav, ir ji istrint ar pervadint (sito tiksliai nezinau),ir nebus…usb man rodos tikrai netiks. Pataisa: tiks
per USB sujungus , ieinu i Mobile Explorer per MPM (Mobile Phone Manager) o ten yra papke tik “Data” ir ten idejus visos mano temos paveixleliai ir panasiai, daugiau nieko nerasta…
Taip, uztat yra toks dalykas kaip open disc, kuri atranda dar 2 papkes. O ten ir yra ta wav.
paieskom “cx65 garsa” gaunam: Reikia pagalbos su OD… [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/407944.46 3-=(979682763](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/407944.463-=(979682763) Ar imanoma CX65 isjungti fotiko garsa? [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/407541.46 3-=(1661267183](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/407541.463-=(1661267183) Siemens C65/CX65/M65/CX70S65jau Kaune [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showAllPosts/339009 .463-=(323175853](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showAllPosts/339009.463-=(323175853) atidarai visa tema 1 lange ir ieskai zodzio “garsa”. bus zinuteje nuo 700 iki 800 kazkur tai jei as radau, kodel tu negali…?
Faile PROFILE.PD yra eilute: 000056:T:Camera_Click_0=2:\Default\CameraClickMelody.wav Ja reikia pakeisti i: 000056:T:Camera_Click_0=0:\Default\CameraClickMelody.wav Ir tada reikia sukurti nauja folderi DATA direktorijoje, pavadinta “DEFAULT” ir ideti tuscia CAMERACLICKMELODY.WAV faila!!! Ir tada issaugoti pakeitimus PROFILE.PD faile!!!
USB tinka isjungt ta garsa.COM3,COM4=virtualus USB
O pas mane OD buvo tik com1 ir com2, kur tu com4 radai?
Blyn sulaminau.USB=virtualus COM(COM3,COM4…)
Ikisau laida ir atsirado(tikriausiai ) buvo com1,com2,com4
matai kaip O as pamasciau,kad jei is com1,2 renkiesi,usb kaip ir nebetinka.
Zinosiu dabar
Pasinaudok paieska,ten gana placiai paaiskinta.
nlo.gsmhosting.net/tweaking/camera_click.php ten viskas labai graziai paaiskinta kartu su softu ir t.t.
Comus pasirinkti duoda is tu kurie egzisuoja devaisu managerije. Kol nera virtualaus com4 ar com3, tol jo rinktis ir neduos. Kai pasiinstalins prolifiko draiveris, atsiras dar vienas comas ir leis rinktis ir ji
****a susitvarkiau puikiausiai! Ir panaikinau garsas kameros ir pakeiciau ikoneles. Kaip? - Su Open DIsc programa. Ji puikiausiai veikia per USB kabeli! Atsidaros, kai paraso Done! Jungiate MPM (MObile Phone Manager) atsidarot Explorer ir yra du folderiai nauji. Cashe, Config, ir senasis Data. Einat i Config/Default istrinat ta melodija CamaeraClick… arba galit pakeisti ant savo, tik idekit nauja faila pavadinta tokiu vardu. NOrint pakeist Meniu Ikonas einat Config/Japp/FlexMenu ir sudedat ka reikia, menu.fs apvilkit ant naujo jums duoto. Ir problema isspresta. Taigi USB kabelis puikiausiai cia tinka! P.S. Galit rakinti tema, problema isspresta! Parasiau paaiskinima jei kam reiks ateitije.
jau N kartu buvo paaiskinta. ir as pats ir dar daug kas. rakint nerakint dar tiek pat kartu atsiras tokiu temu as jau nebereaguoju i jas
nu blin,padariau wiska kaip paaiskinta o tu dvieju folderiu kaip nera taip nera… ir kabeli junginejau, ir kompa restartinau ir t.t. kame reikals?