Kaip isivaizduoji tobula savo gyvenima?
Gajla… Tobulo gyvenimo istiesu nera… Bet pasvajoti vis del to yra smagu
As isivaizduoju dideli zalia lauka… Pievas, krumus, medzius… Dvieju aukstu nama
Ir vieninteli zmogu, su kuriuo jausciaus vienintele pasaulyje laiminga…
Hehe… Nemanau, kad butu geriau tobulame gyvenime - nebutu kas veikt. Butu nuobodu… Bet kagi, pafantazuokim… Noreciau turet mylima zmogu
ir nesiblaskyt i sonus jo beieskodama. Kuris atstotu visa harema kartu paemus(visomis prasmemis…
) Isteigciau fonda, kuris pasirupintu visais benamiais gyvunais(ypac katemis… cia mano svajone
) next… tureciau koki versla… ir krauciau milijonus savo busimoms kartoms… Ir nereiketu kiekviena diena klaust: ei, durniau, nepaemei kartais mano 10lt? cia va buvo padeti…"
hehe… Na… Bet kadangi tobulu gyvenimu nebuna…
Yra kaip gerai(man… ) Nors galima sakyti, kad mano gyvenimas yra savotiskai tobulas. Bent jau man
mirsiu dar jaunas… taip isvengsiu begales problemu…
Tas gyvenimas, kuri gyvenu ir yra tobulas, nes jis mano.
o ne kieno nors primestas
Isivaizduoju, kad gyvenu kokioj nors nuostabioj ramiojo vandenyno saloj, kur visada vasara ir visada atostogos Zydra jura, papludimiai, saule… Ir dar koks grazuolis pasonej
Ir jokiu rupesciu…
Tobulas gyvenimas bus tada, kai mano gyvenamoji kartotine dezhe padides bent iki 2 kvadratiniu metru…
Man tobulas gyvenimas bus tada, kai mano gyvenamoji kartonine dezhe padides bent iki 2 kvadratiniu metru…
Kaip isivaizduoji tobula savo gyvenima??
plia,uzklausei haremo noriu,haremo
manau tobulas, kai nereikia galvoti apie jokius trukumus: mylimo zmogaus, seimos silumos, pinigu…
kaip isivaizduoji spyna ant savo temos?
tobulybe yra blogai.
tobulu nebuna
uteliu haremo tarp koju
Kad neidomu butu netureciau ka veikt
nei gyvenime nieko nera tobulo nei gywenimas negali buti tobulas
**
**
imnoone,o teiki tokias paslaugas