Kaip isivaizduoji tobula savo gyvenima?

Kaip isivaizduoji tobula savo gyvenima?

Gajla… Nustebęs Tobulo gyvenimo istiesu nera… Bet pasvajoti vis del to yra smagu Tūsas As isivaizduoju dideli zalia lauka… Pievas, krumus, medzius… Dvieju aukstu nama Apkabinimas Ir vieninteli zmogu, su kuriuo jausciaus vienintele pasaulyje laiminga… Žliumbia

Hehe… Nemanau, kad butu geriau tobulame gyvenime - nebutu kas veikt. Butu nuobodu… Bet kagi, pafantazuokim… ŠypsenaNoreciau turet mylima zmogu Vyras ir nesiblaskyt i sonus jo beieskodama. Kuris atstotu visa harema kartu paemus(visomis prasmemis… Girtas) Isteigciau fonda, kuris pasirupintu visais benamiais gyvunais(ypac katemis… cia mano svajone Niam niam ) next… tureciau koki versla… ir krauciau milijonus savo busimoms kartoms… Ir nereiketu kiekviena diena klaust: ei, durniau, nepaemei kartais mano 10lt? cia va buvo padeti…" Girtas hehe… Na… Bet kadangi tobulu gyvenimu nebuna… Mirkt Yra kaip gerai(man… ) Nors galima sakyti, kad mano gyvenimas yra savotiskai tobulas. Bent jau man Gerai Apkabinimas

mirsiu dar jaunas… Gerai taip isvengsiu begales problemu…

Tas gyvenimas, kuri gyvenu ir yra tobulas, nes jis mano.

o ne kieno nors primestas

Isivaizduoju, kad gyvenu kokioj nors nuostabioj ramiojo vandenyno saloj, kur visada vasara ir visada atostogos Tūsas Zydra jura, papludimiai, saule… Ir dar koks grazuolis pasonej Myliu Ir jokiu rupesciu… Angelas

Tobulas gyvenimas bus tada, kai mano gyvenamoji kartotine dezhe padides bent iki 2 kvadratiniu metru…

Man tobulas gyvenimas bus tada, kai mano gyvenamoji kartonine dezhe padides bent iki 2 kvadratiniu metru…

Kaip isivaizduoji tobula savo gyvenima??

plia,uzklausei Pavargęs haremo noriu,haremo Angelas

manau tobulas, kai nereikia galvoti apie jokius trukumus: mylimo zmogaus, seimos silumos, pinigu… Šypsena

kaip isivaizduoji spyna ant savo temos? Nekaltas

tobulybe yra blogai.

tobulu nebuna

uteliu haremo tarp koju Nekaltas

Kad neidomu butu Nekaltas netureciau ka veikt

nei gyvenime nieko nera tobulo nei gywenimas negali buti tobulas Girtas

**

**

imnoone,o teiki tokias paslaugas Pavargęs