kaip isitikinti, kad TEAC CD-RW tikrai sugedes?

kaip isitikinti, kad TEAC CD-RW tikrai sugedes?

Tai va situacija tokia CD/RW - Teac W552E viskas veike tiesiog puikiai,
dabar gal savaite nesinaudojau ikisu diska opa ziuriu nieko, ikisu kita
nieko Liūdnas VNZ yra taip: rodo, kad viskas dirba, taciau nemano nei vieno
kompaktinio disko.

Idejus zalia lempute siek tiek pasviecia ir nustoja. Pries savaite zaidziau
su nero imgaedrive, todel itariu, kad galejo kas nors pasidaryti del to.

Is esmes klausimas butu toks, kaip isitikinti, kad CD/RW yra tikrai sugedes?
Nes nesinori nesti i garantini nesant tikram.

perinstalink soft ir pabandyk cd irashyt…

Ne tame problema.

Perinstaliuok Nero ir turetu atsigauti

Man irgi taip budavo
papurciau, padauziau, ispuciau dulkes, prijungiau kitus laidus ir veike Šypsena

Tagi NERO perinstaliuota + dėl viso pikto instaliavau naujausius firmware, efekto 0.

Jeigu tiksliau apibudinus kas yra: idedi cd, pamirksi zalia lempute biski girdimas "tik tik tik", taciau tuo viskas ir baigiasi.

toks jausmas kad tuscia cd dedi, bet taip negali buti…

siaip ant kito kompo ji pajungt nenori pabandyt? jei tas pats darosi, jauciu teks i garantini nest, o jei ant kito kompo viskas veikia, tai reiskia softo problemos turbut…

Kaip tik si veiksma ir bandysiu atlikti, tiesiog galvojau gal kam buvo panasiai atsitike Šypsena

arba va dar mintis atejo, gal ten su laidais problemos kokios? maitinima paduodamas normaliai, o tas IDE laidas parejes biski ir delto negali perskaityti… man kazkada su tuo laidu ir hardu buvo taip, kad raso jog ji reikia formatuoti, nors jam viskas ore buvo… paziurek laidus, gal kas panasaus…

Nu jei laidai nekalti tai lazeris apsinese arba isibalansavo.Buna ir taip.Jei ne garantinis tai atidaryk CD-RW dangti ir paziurek ar nera kokio s… ant lazerio.Kazkada draugelis nupirko neveikianti CD-ROM is turgaus uz 3 lt.ir atveze man.Isardziau ir radau popieriaus skiautele.Poto isbandziau su subraizytu CD,apakau kada be jokiu problemu nuskaite.Stai tau ir 3 lt.

Galvojau apie laida, taciau 3 menesius dirbo kaip is pypkes ir taip staiga net keista visdelto viska tikrinsiu…

pabandyk paprasciausiai ant kito laido uzdeti ir tiek, nors cia tik teorija, gal visai kitur kampas…

Pas mane irgi tas pats dedasi tik kad su CD-ROM. Manau jam kaput.

Taigi dabar jau drasiai galiu pasakyti - mire Liūdnas Isbandziau viska ka galejau namie, o dabar ir buvau ikises i kita PC rezultato jokio.

Kagi telieka konstatuoti mire pirmas mano gyvenime TEAC’as, atrodo siais laikais jau niekuo negali pasitiketi damn.

Laimingas mano irgi toks pat teac… nesk i garantini ir nesibiesink, blynŠypsena

Laisvę_Triušiam rasė:

Geex rašė:
Taigi dabar jau drasiai galiu pasakyti - mire Isbandziau viska ka galejau namie, o dabar ir buvau ikises i kita PC rezultato jokio.

Kagi telieka konstatuoti mire pirmas mano gyvenime TEAC’as, atrodo siais laikais jau niekuo negali pasitiketi damn.

mano irgi toks pat teac… nesk i garantini ir nesibiesink, blyn

Taip tik ir tai daryk dar bus ale rimtai sugedes o tu nervus bereikalo lieji