Kaip isgyvent toli nuo mylimojo???

Kaip isgyvent toli nuo mylimojo???

Jau 7 metus draugaujam ir istiesu beprotiskai vienas kita mylim. Bet as studijuoju kitame mieste ir kaip nepulti i depresija esant toli nuo mYlimojo??Žliumbia

net 7Apakęs…tai pats laikas zenytisLaimingas

susirask "padejeja - pagalbininka"
bent jau "ragai" bus abipusiai…

Planuojam Cha cha bet kad vaikuciu i skurda nesinori leisti- pirma reik mokslus pabaigti!

cia tai teisingai galvojat,bet va tada bandykit kiteip ieskot sios problemeles sprendimoTaip

na jei tiek jau draugaujat tai tie keli meteliai nieko nepakeis Kietas arba eikit givent kartu bet kur chia gyvent zenitys jau reikia Laimingas

tu nemirus ir nepulk i depresija Cha cha Mirkt
Gėlė

kodel dabar tu sitaip kalbi??? tegul zmones vis dar dziaugiasi laisve Juokiasi Juokiasi Juokiasi

man kazkaip rodos kad cia labiau Vyras giminei ta posaki galima pritaikytDrovusAngelas

tai tu nori pasakyti,kad Moteris laisves nereikia??? sutinku,kad del sio dalyko Vyras labiau jaudinasi ir pergyvena Taip Nekaltas bet ir Moteris kartais tikrai nori pasidziaugt laisve,o susituokus tai gali buti sunkiau padaryti Taip Cha cha Mirkt

Ajajaj, nuo vedybų dar niekas nemirė LiežuvisCha cha

Man irgi sunku nematyti savo mazycio,kai as griztu i namus,o jis lieka Vilniuje Apkabinimas

teisingai,nemire Ne Cha cha bet del vedybu kiek daug savizudybiu yra ivyke Apakęs Liežuvis Cha cha Mirkt

nuspirk vibratoriu

nius tai kitaip neimanoma siaip… jei myli tai savaime ilgiesi… o siaip pabandyk daugiau kuo nors uzsiimti Mirkt siek tiek padeda… o rimtai, kodel nesituokiat? Cha cha 7 metai - SVEIKINU! Taip

hm…o tai gal jis pats nenori prie altoriaus eit?
jus mastot is vienos puses…na tai kas kad 7 metai.saunu daug viskas grazu bet…bet ar jis nori vedybu su ja?moteriska gimine visuomet verziasi pirma sukurt seima o kaip vyrai?juk bus jam pasakyta:
Moteris- kodel mes nesituokiam?
Vyras- gal dar palaukim?dar anksti…
Moteris- tu manes nemyli!!!ŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia
Vyras- na gerai brangioji mano nepyk tu manes nesupratai…as tave myliu…bla bla blaNekaltas(nenoredamas matyt asaru ir pan pasiraso nuosprendi).
prasau nepykit uz tai ka as parasiau bet vyru ir moteru kitas supratimas.
tik prasau paneles audringai nereaguotMirkt

jei nenori seimos, tai kam kankina ta mergina? 7 metai cia ne zaidimas, jei myli sitiek metu, tai jiems reikejo bent jau gyvent kartu. tada paaisketu, kas yra kas Mirkt o gal ir ji pati pabegtu nuo jo toli… Taip

pasidaryk vibratoriu kopija i savo druzoko…

Cia labi idomus pamastymai Nekaltas bet kaip ir jis pats padovanojo zieduka suzadetuviu proga, ir net pats to zieduko dizaina sukure, o juvelyras padare- daba abu po toki zieduka nesiojam, va Myliu. cia ne vien as verziuosi. Abu labai to norim Apkabinimas o kartu gyventi mano tevai neleistu Ne