Kaip isdestytumete siuos gyvenimo prioritetus
- as;
- mano artimieji;
- darbas;
- mokslas.
- pinigai;
- meile.
viskas kartu
sudu kruva…
kvailas klausimas
Kaip pradedanciajai visai nieko tema
1.artimieji
2.Meile
3.darbas
4.pinigai
5.as
6.mokslas
Dusk ozy sukrustas…
ixius rašė:
Ilgakoje~ rašė:
- as;
- mano artimieji;
- darbas;
- mokslas.
- pinigai.
Kaip pradedanciajai visai nieko tema
1.artimieji
2.darbas
3.pinigai
4.as
5.mokslas
aciu
pati nelabai isvaizduoju, kaip visa tai teisingai isdestyti ir laimingai gyventi
niekada nieko nedelioju i lentynas
Ilgakoje~ rašė:
aciu
pati nelabai isvaizduoju, kaip visa tai teisingai isdestyti ir laimingai gyventi
Tikrai ner uz ka
Artimieji,meile,mokslas,as,darbas,pinigai. Rodos nieko nepamirsau. Cia ne formule,o tik mano gyvenimo budas.
Kolje rašė:
Artimieji,meile,mokslas,as,darbas,pinigai. Rodos nieko nepamirsau. Cia ne formule,o tik mano gyvenimo budas.
paprastai kiek zinau, visi sneka, kad i pirma vieta reikia iskelti save… bet as irgi kovoju negaledama apsispresti, kas turi buti pirmiau - AS, ar ARTIMI ZMONES
Ilgakoje~ rašė:
- as;
- mano artimieji;
- darbas;
- mokslas.
- pinigai;
- meile.
mano artimieji; mokslas; as; darbas; meile; pinigai
mokslus jau baigiau - taj nebesvarbu is vis, o visa kita vienodaj svarbus, tik pinigaj mano atveju dominuoja paskutinej vietoj
negi visiems is tiesu pinigai paskutineje vietoje man atrodo, zmogui jie paprastai didele svarba turi…
Ilgakoje~ rašė:
negi visiems is tiesu pinigai paskutineje vietojeman atrodo, zmogui jie paprastai didele svarba turi…
Pinigas tai tik popierius su atvaizdu bet ne vertybe - kaip pasake gerb. Uspaschykas
ixius rašė:
Ilgakoje~ rašė:
negi visiems is tiesu pinigai paskutineje vietojeman atrodo, zmogui jie paprastai didele svarba turi…
Pinigas tai tik popierius su atvaizdu bet ne vertybe - kaip pasake gerb. Uspaschykas

Ilgakoje~ rašė:
bet ju turedamas ne toks vienisas jautiesi, pasake P. Koeljo ixius rašė:
Ilgakoje~ rašė:
![]()
Nupirgti draugai tai tik s… kruva tokiu nevertinu
ixius rašė:
Ilgakoje~ rašė:
bet ju turedamas ne toks vienisas jautiesi, pasake P. Koeljo ixius rašė:
Ilgakoje~ rašė:
![]()
Nupirgti draugai tai tik s… kruva
tokiu nevertinu
ne apie draugus sneku tokiu dalyku ir as absoliuciai nevertinu…
bet kai turi pinigu, gali sau leisti daugiau tokiu dalyku, kurie nors kiek pralinksmina - kinui, baseinui, kelionems, rubams, maistui, ir kitokioms pramogoms… blogai aisku, kai tai tampa vieninteliu gyvenimo tikslu, taciau dauguma atveju pinigai tikrai nemazai dziaugsmo suteikti gali…
Ilgakoje~ rašė:
ne apie draugus sneku
tokiu dalyku ir as absoliuciai nevertinu…
bet kai turi pinigu, gali sau leisti daugiau tokiu dalyku, kurie nors kiek pralinksmina - kinui, baseinui, kelionems, rubams, maistui, ir kitokioms pramogoms… blogai aisku, kai tai tampa vieninteliu gyvenimo tikslu, taciau dauguma atveju pinigai tikrai nemazai dziaugsmo suteikti gali…
Asmeniskai man pinigai tai tik pavirsutiniskas dziaugzmas - vizuali apgaule… meile ir artimieji yra tikras dziaugzmas kurio uz pinigus nenupirksi