Kaip isdestytumete siuos gyvenimo prioritetus

Kaip isdestytumete siuos gyvenimo prioritetus???

1. as;
  2. mano artimieji;
  3. darbas;
  4. mokslas.
  5. pinigai;
  6. meile.

Mirkt

viskas kartu

sudu kruva…Nekaltas

kvailas klausimas

Kaip pradedanciajai visai nieko temaTaip
1.artimieji
2.Meile
3.darbas
4.pinigai
5.as
6.mokslas

Dusk ozy sukrustas…

aciuMirkt
pati nelabai isvaizduoju, kaip visa tai teisingai isdestyti ir laimingai gyventiŠypsena

niekada nieko nedelioju i lentynas Mirkt

Tikrai ner uz kaTaip

Artimieji,meile,mokslas,as,darbas,pinigai. Rodos nieko nepamirsau. Cia ne formule,o tik mano gyvenimo budas.

paprastai kiek zinau, visi sneka, kad i pirma vieta reikia iskelti save… bet as irgi kovoju negaledama apsispresti, kas turi buti pirmiau - AS, ar ARTIMI ZMONES Šypsena

mano artimieji; mokslas; as; darbas; meile; pinigaiŠypsena

mokslus jau baigiau - taj nebesvarbu is vis, o visa kita vienodaj svarbus, tik pinigaj mano atveju dominuoja paskutinej vietoj Šypsena

negi visiems is tiesu pinigai paskutineje vietoje??? man atrodo, zmogui jie paprastai didele svarba turi…

Pinigas tai tik popierius su atvaizdu bet ne vertybe - kaip pasake gerb. UspaschykasNekaltas

bet ju turedamas ne toks vienisas jautiesi, pasake P. Koeljo Cha cha

Nupirgti draugai tai tik s… kruvaNekaltas tokiu nevertinuNe

ne apie draugus snekuŠypsena tokiu dalyku ir as absoliuciai nevertinu…
bet kai turi pinigu, gali sau leisti daugiau tokiu dalyku, kurie nors kiek pralinksmina - kinui, baseinui, kelionems, rubams, maistui, ir kitokioms pramogoms… blogai aisku, kai tai tampa vieninteliu gyvenimo tikslu, taciau dauguma atveju pinigai tikrai nemazai dziaugsmo suteikti gali…Mirkt

Asmeniskai man pinigai tai tik pavirsutiniskas dziaugzmas - vizuali apgaule… meile ir artimieji yra tikras dziaugzmas kurio uz pinigus nenupirksiNe