Kaip iš XP desktopo išmesti B.Gejco reklama?
Nu kas tie PT tai bishki numanau, gal va Tweak UI ish tu zhaislu ir but verta demesio. Bet kazhkaip man ten visu navarotu su multimedia, paveiksliukais ir t.t. reikia kaip penktos kojos. Customaizeri Xp turiu, bet sakau, su juo XP reklamos panaikint neisheina, visos kitos f-jos lyg ir veikia. Tai kazhkaip turiu itarima, kad vargu ar galesiu ishnaikint ir su PT.
jurx, tai nebent pazhiurek ar PT turi ta f-ja naikint MS reklama. O pas tave XP corporate ar legalus?
O kita vertus, anokia che beda tos dvi eilutes kampe, shiaip vat tik idomu. Juk turetu but galima ir manualiai viska padaryt: kokiam nors sistemos failiuke vietoj 1 irashyt 0 ar pratrint koki .bmp faila, pasislepusi po kokiu .sys ar dar kokiu formatu
atgaivinsim temike…
jurx, power toyuose kazhkaip nepastebejau tos f-jos.
alio, tai visi su corporate ed. kenchia B.G. reklama?
A kuo tas corporate edition geresnis uz pvz. XP professional oem? Aktyvacijos laužtuvų i-nete kiek nori…
Senux rašė:
A kuo tas corporate edition geresnis uz pvz. XP professional oem? Aktyvacijos laužtuvų i-nete kiek nori…
koki turim, su tokiu duriam
A tai tu pasikeisk - negi gaila 2 litrų (tfu, litų) už kompaktą - nusikopinsi oem’'ą, tai ir veix stabiliai ir reklamos nebus…
Bet čia tarp jūsų žiūriu pilna tokių visažinių, kad net juokinga darosi… Reklama ant mano desktop’'o… B.Gatesas už ją nemoka, kodėl man ją rodyt… Neįsižeiskit bet panašu į mažvaikių diskusijas.
- Parsisiunčiam programą Windows XP Powertoys >
http://linuxgod.windowsxp.nu/Files/Tools/PowerToySetup.exe - Suinstaliuojam ir iš Start meniu pasileidžiam TweakUI for Windows XP
- General skyriuje nuimame žymę nuo "Show Windows version on desktop"
- Apply > OK > reboot > viskas
RmG rašė:
Bet čia tarp jūsų žiūriu pilna tokių visažinių, kad net juokinga darosi… Reklama ant mano desktop’’’’’’’'o… B.Gatesas už ją nemoka, kodėl man ją rodyt… Neįsižeiskit bet panašu į mažvaikių diskusijas.
- Parsisiunčiam programą Windows XP Powertoys >
http://linuxgod.windowsxp.nu/Files/Tools/PowerToySetup.exe - Suinstaliuojam ir iš Start meniu pasileidžiam TweakUI for Windows XP
- General skyriuje nuimame žymę nuo "Show Windows version on desktop"
- Apply > OK > reboot > viskas
================================
nemazhvaikiui ir visazhiniui RmG >> O tu power toyouse paskaityk tokia zhinute, paaishkinanchia "show windows version on desktop": ‘’’‘If you are running an evaluation version of Windows, the version will always be displayed.’’’’ Dabar pasizhiurek pirma zhinute, pamatyk, kad visgi tai evaluation ir pabandyk dar ka nors nemazhvaikishko pasakyt, kad net juokinga nesidarytu
Nu, blyn, užknisai su savo evaluation copy. Sakau, persirašyk galutinį variantą ir baikim temą. O gal be jos gyvent negali, ar principo reikalas?