Kaip irasyti Audio CD kad isliktu dainu pavadinimai?
Sveiki, iskilo siokia tokia problemela:
Turiu DVD noretusi kad Audio CD kurios irasau butu su dainu pavadinimais, na tipo dabar irasius Cd dainu pavadinimai tampa Track1, track2 ir t.t Isbandziau visokius budus su Nero Burningu ir niekaip
Kazkur girdejau kad nuo Writerio priklauso na bet pas mane Teac 40x12x48 tad manau…
pas tave tas dvd nepalaiko cd-text ir nerodo dainu pavadinimu nero burningas naujausia versije ta sistema palaiko centrai ir t.t nuskaito pavadinimus be jokiu problemu bet tik lotyniskomis raidemis.
CD-text palaiko, bet ash tik nemoku irasyti net suknistas winampas rodo track… kaip irasote?
greiciausiai kad nepalaiko cd-text is kur tu toks isitikines? nes visi nero isaugo pavadinimus
winampas ir neturi cd text ir niekada neturejo jis turi cddb ir viskas jai ne ta sistema neirasyta tada ir nesupranata pas mane viskas gerai kepo cd ir vargo nematau ir rodo ant centro dainu pavadinimus
nero issaugo tokius cd text, kokiu yra ant winamp, o jei tu rippini is cd, tai pats parasyk tas dainas
Pas mane irgi tas pat Viska surashai pav, ir t.t. bet po yrashimo winamp nyfyga nerodo(tuo paciu ir kompe atsidarius cd) rodo tik cda nr 1 ir t.t.
Tai nejaugi niekas negali padeti, paaiskinti?
Turbut ne
Reikia įrašinėti Disc-At-Once rėžimu tik tada įsirašo CD-Text. Nesu tikras dėl Nero, bet Easy CD Creator 5 palaiko šį dalyką .
o Easy Cd Creator iraso ir dainu pavadinimus… LEDas Programele!!!
pas draugeli cdrw irasymo greitis 4 ir negalima nustatyt cd-text