Kaip įdėti?

Kaip įdėti?

Čia prie temos: [biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/401374.461 .19-=(689744803](http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/401374.461.19-=(689744803)

jau islupai… Šypsena) pas mane ne tokia klava,susidurt su tokia beda irgi neteko,bet manau,kad graziai istacius is spaudziant turetu isistatyt

Piktas

neišlupau… NekaltasPirmai klibėjo tik kairioji jo pusė ir jis spaudėsi kažkaip keistai , bet įspausdavau biškį ir normaliai būdavo , tik jau kaip rašiau , kad spausdavosi keistokai , nu o šiandien paspaudžiu aš jį ir opt , jis man iššoko visiškai , ir nemoku įstatyt… Kandaant senos klavos tai paspausdavau stipriau ir įsistatydavo , ten paprasta ir aišku , o čia ant to klavišo visos tokios smulkios dalytės tai bijau stipriai spausti - sulaužysiu dar… Pavargęs

nebutu logitech Nekaltas Cha cha

Siandien kaip tik tokia nusipirkau Šypsena

Daba bijau liest savąją Cha chaAi, dar mane į ultrax userių listą gali inkišt Cha cha

Grįžau nes buvau biškį išėjęs , galvoju blia , negalima gi taip palikt tą klavišą atskirai , pokšt ir įstačiau Cha chaGaliu pasakyti paslaptį: pirma kažkaip įkišau dešinią pusę , o paskui maigiau kairiają pusę iki tol kol užsifiksavo… Cha cha

proglamer: ok , įrašysiu LabasVaiper: tave prirašyt prie narių? Nekaltas

Ten istatai tuos atsikisusios i griovelius ir spusteli ir uzsifiksuoja, nezinau kaip aiskiau paaiskint, islupk atsargiai dar viena ir paciam aisku pasidarys. As puse klavijatuors perinkau, kai apliejau kava Šypsena (nedarykit to, nes paskui visi mygtukai uzstringa, tenka lupt kiekviena mygtuka ir valyt)

-quattro- Gali

buvau ir as nulupes Cha cha ale idejau Kietas

paprastai neisideda???

-quattro- manes neuzmirsk. Cha cha as jau nuo vasaros sita naudojuos. Taip dabar kai kur kitur prie kompo prisedi klaviaturos kazkokios nei siokios nei tokios Pavargęs

cia vat ir matau didziasia sios klaviaturos “-”, kad nelabai isheina spausdinti su kitomis klaviaturomis, nebet prie laptopu dar kazkaip

Tai kad tie mygtukai labai paprastai isideda, tik reik ta balta plasmasele nuimt ir pirma ja ant klavos pritvirtint, po to sutvarkai kad gumele vietoj ir uzspaudi tai kas liko. Visai kitaip su isemimu. Juodoji dalis nesunkiai nusiima, bet va ta baltoji tai biski sunkiau, ir norint klava perrinkt kad isvalyt manau ne viena klavisa galima sugadint. Neturiu fotiko po ranka, parodyciau kas atsitinka kai neteisingai bandai isardyt Laimingas