Kaip greiciau minti dvirati ant...

Kaip greiciau minti dvirati ant…

Kaip greiciau minti dvirati ant Dave Mirra Pro BMX? Labai letai man ten jis vaziuoja Cha cha

O koks pastave kompas?

Pas mane? Galingesnis negu praso Recommended. Liežuvis Cha cha Matai, as isibeget galiu tik taip: per ta rampa tokia vazineju, sokineju pirmyn atgal ir viskas. O manau kad galima kazkaip vaziuot greiciau, nes taip tai niex nevazineja. As paspaudziu i prieki, atleidziu ir man pasoka, o jei neatleidziu, tai vaziuoju susilenkes. Cia manau yra kazkaip susimaise su suolio mygtuku, nes kai spaudziu jump mygtuka tai man nieko nedaro Liūdnas

Koks cia isvis geimas?

Na matau neskaitai zinuciu Cha cha Cia kazkas apie dviracius Cha cha Take maciau jau yra 50 megu uzima Cha cha

[dF]

Nezinau, bet man tai normaliai vaziuojasi? Gal kas zinot is kur parsipust pilna versija??? Kiek tasku surenkat atlikdami triukus? As tai daugiausiai buvau apie 37000 tasku, bet sese surinko virs 40000 tasku Šypsena

ftp://hdd.takas.lt/Incoming/misc/-=games=-/Dave%20Mirra%20freestyle%20
BMX/

[dF]

Mano rekordas tai tik 68000 Šypsena

O dabar geras klausimas Juokiasi - tai kaip reikia vaziuot? As pasiskaites ten tu tutorialu tai supratau, kad reikia paspausti Jump ir pats vaziuosi, bet man taip tai labai letai vaziuoja Liūdnas Gal reikia dar kazka laikyt ar spaudinet?

Kaip dvi alyyyvos…
Dvi sakeles melynakes alyyyyvos…
Nubuciuotos vasareles valyyyvos
Prazydo dvi alyyyvos Apakęs

Supratau gi, kad cia ne zaidimas su tankais, bet koks dar geimas gali but su dviraciais? Chuujnia kazkokia, ne kitaip Ne Cha cha

Geras geimas, visa perejau…Cha cha Geras muzonasTaip

Gryztant prie temos, tai man viskas buvo normaliai, spaudi y prieki- vaziuoja, o ten kazkas is raidziu -soka…Nekaltas

Tai padaryk screen shot’a sito geimo ir idejas i foto papostink linka cia Cha cha

[dF]

Gaila, bet dar ziema ji istryniau…

m1nk p3dalu5 gr31c14u 1r v4z1u051

Na ka padarysi Mirkt Atsisiusiu kaip baigsiu ai2cio geima ir tr6 siustis Cha cha

[dF]

Nulipk nuo dvirachio ir ji pastumk Cha cha Ash bent kai zhaidzhiau per settingus neradau Nekaltas

Pastumt dvirati? Baisu Hehe… Cha cha