Kaip gerai praleisti laika vienam?

Kaip gerai praleisti laika vienam?

Iskilo toks klausimelis: kaip gerai praleisti laika vienam. na be draugu be drauges ar draugo o tiesiog vienam. Ir aisku ar apskritai imanoma gerai pasitusinti vienam?Tūsas

eik miegot
Šypsena

tai aisq zek tv, o jei nepades buk bangoj, bo banga yra cooliskiausias laiko praleidimas ypac vienam Cha cha

gerai vienam ilsetisGeraiLabas

Jei noriu pabuti vienas,tai uzsidarau kambary ir landzioju po intera!Taip Man tikrai labai greitai ir gerai praeina laikas … Gerai

acisegi klyna suimi gerai i rankas ir leidi laika sau. Cha cha ir smagu ir gera ir malonu ir laikas eina greit. Cha cha Cha cha Cha cha

nu gali uzsileist muzika ant max

tada nezianu pasigamink sau ka nors firminio pavalgytCha cha

paziurek telika pamegink pazaist sahmatais pries save jei nelaimes nei viena tavo puse reiskias gerai bet jei laimes vadinas sukciaujiCha cha

parukyk pypke

pazaisk koki geima ant kompoCha cha

pasivaiksciot po miesta, ir nusipirkt sau ka nors, kad pradziugint savo sirdeleCha cha

pasileisti visu garsu muzika Gerai va cia tai atsipalaidavimas ir nuotaika pkyla, o jei dar ir pats pasoki tai is vis super TaipMirkt

em…pasedek prie kompo,paziurek megstama laida,paklausyk megstamos muzikos,paskaityk (nu cia jau ne man bet tau gal patinka Laimingas ) arba padaryk dar ka nors naudingo sau Šypsena

Man kai draugai atsibosta aš nueinu į kavinę, ramiai pasėdžiu, arbatos atsigeriu, knyga paskaitau ir atsigaunu iškart. O tu gali ir į kokį klubą nueit ir kabint tas panas tenais. Nėra taip sunku Mirkt

I lova acigulki ir shiltai uzhsikloki,
Tegul ranka dirbs savo darba, tu ir vel svajokiŠypsena
Nesvarbu, kam blogai, tu tik apie save galvoki,
Jei taves prashys uzhleisti vieta - tu neatsistoki.Cha cha

Kadangi mano drauges labai uzsiemusios, daznai tenka laika leisti vienai. Atradau malonuma vaikscioti po parduotuves, parkus, sedeti kavineje su knyga vienai. Tada neturi taikytis prie kitu zmoniu, tiesiog dziaugiesi buvimu su savimi.

VIenam galima gerai isimiegoti!Cha cha

Pvz as dabar esu viena,ir nerealiai garsiai klausau muzikos per ausines,kad net namiskiai kitam buto gale ja girdi ŠypsenaNerealiai atpalaiduoja,pamirsti tada viska,kas tau nervus gadina,kas kada yra blogo padares.Tiesios esi tik tu,ir nuostabi muzikaMirkt

Didzhiausias malonumas gerai ishsimiegoti, va, kad ir shiandien nuejau 16 val. miegot ir atsikeliau 20 ir galvoju… ar chia naktis ar jau rytas Apakęs Juokiasi
Taip pat skaityti kokia gera knygute Gerai
Zhiureti filmus…
Klausytis muzikos ir shokti…
Gerai Gerai Gerai
vienzho, daug ka galima nuveikti… Taip

VIENAS NAMUOSE - TU DARAI KA NORI Gerai Cha cha Cha cha

panasiai ir as darau…Nekaltas

ypac ant ezero kranto zvejojent

pasiimk TV alaws ir sedek ziuredamas kashy ;]