Kaip gerai praleisti laika vienam?
Iskilo toks klausimelis: kaip gerai praleisti laika vienam. na be draugu be drauges ar draugo o tiesiog vienam. Ir aisku ar apskritai imanoma gerai pasitusinti vienam?
eik miegot
tai aisq zek tv, o jei nepades buk bangoj, bo banga yra cooliskiausias laiko praleidimas ypac vienam
gerai vienam ilsetis
Jei noriu pabuti vienas,tai uzsidarau kambary ir landzioju po intera! Man tikrai labai greitai ir gerai praeina laikas …
acisegi klyna suimi gerai i rankas ir leidi laika sau. ir smagu ir gera ir malonu ir laikas eina greit.
nu gali uzsileist muzika ant max
tada nezianu pasigamink sau ka nors firminio pavalgyt
paziurek telika pamegink pazaist sahmatais pries save jei nelaimes nei viena tavo puse reiskias gerai bet jei laimes vadinas sukciauji
parukyk pypke
pazaisk koki geima ant kompo
pasivaiksciot po miesta, ir nusipirkt sau ka nors, kad pradziugint savo sirdele
pasileisti visu garsu muzika va cia tai atsipalaidavimas ir nuotaika pkyla, o jei dar ir pats pasoki tai is vis super
em…pasedek prie kompo,paziurek megstama laida,paklausyk megstamos muzikos,paskaityk (nu cia jau ne man bet tau gal patinka ) arba padaryk dar ka nors naudingo sau
Man kai draugai atsibosta aš nueinu į kavinę, ramiai pasėdžiu, arbatos atsigeriu, knyga paskaitau ir atsigaunu iškart. O tu gali ir į kokį klubą nueit ir kabint tas panas tenais. Nėra taip sunku
I lova acigulki ir shiltai uzhsikloki,
Tegul ranka dirbs savo darba, tu ir vel svajoki
Nesvarbu, kam blogai, tu tik apie save galvoki,
Jei taves prashys uzhleisti vieta - tu neatsistoki.
Kadangi mano drauges labai uzsiemusios, daznai tenka laika leisti vienai. Atradau malonuma vaikscioti po parduotuves, parkus, sedeti kavineje su knyga vienai. Tada neturi taikytis prie kitu zmoniu, tiesiog dziaugiesi buvimu su savimi.
VIenam galima gerai isimiegoti!
Pvz as dabar esu viena,ir nerealiai garsiai klausau muzikos per ausines,kad net namiskiai kitam buto gale ja girdi Nerealiai atpalaiduoja,pamirsti tada viska,kas tau nervus gadina,kas kada yra blogo padares.Tiesios esi tik tu,ir nuostabi muzika
Didzhiausias malonumas gerai ishsimiegoti, va, kad ir shiandien nuejau 16 val. miegot ir atsikeliau 20 ir galvoju… ar chia naktis ar jau rytas
Taip pat skaityti kokia gera knygute …
Zhiureti filmus…
Klausytis muzikos ir shokti…
vienzho, daug ka galima nuveikti…
VIENAS NAMUOSE - TU DARAI KA NORI
panasiai ir as darau…
ypac ant ezero kranto zvejojent
pasiimk TV alaws ir sedek ziuredamas kashy ;]