Kaip galima greitai ir gerai išmokti anglų kalbos?

Kaip galima greitai ir gerai išmokti anglų kalbos?

Kaip galima gerai išmokti anglų kalbą?Anglų kalbą aš moku,bet netaip gerai kaip norėčiau dėl to esu nusivylusi,kad gerai jos nemokėsiu niekadaLiūdnas.Gal žinot kas kokių patarimų kaip ją išmokti kuo geriau?Būtų malonu jei pasidalintumėt patarimais.Please.

Sitas klausimas bent simta kartu klaustas sitame klube. O atsakymai tokie:

• Eik i mokykla ir lankyk kursa
  • Gyvenk ten, kur kalba angliskai
  • Skaityk knygas
  • Internete ar programa naudok, kur mokina
  • Praktikuokis kuo dazniau (rasyt & kalbet) angliskai…
    t.t…

Nekaltas

Ačiū DarPo1.

net grazu kaip greit ir lengvai isprendziamos zmonems problemos. uztenka vieno posto
Šypsena

visais tavo nurodymais mokausi(ishskyrus 2) bet vis dar nelabai moku Nustebęs,man sunkiausia gramatika Nustebęs

praktika praktika praktika.
pvz. geriausias anglu kalbos mokytojas tai tas kuris nieko nesupranta lietuviskai. t.y. koks britas. zinok mokymas LABAI suintensyveja.

Theoretical knowledge doesn’t have power without practice.
The practice of Lithuanian abroad shows that only practice is not enough, the knowledge of language often remains at poor level in this case.

Gavau sekancia Laiškas -

"labai konkreciai tu gal zinai kokius anglu kalbos kursus kur galima juos rasti kad lankyti labai noriu ir man butina kuo greiciau ir daugiau ismokti kalbeti angliskai.kazkas mokesi is cd pasakyk kanors kur galima tai rasti ar adresa ar telefona ar internetini saita kuris mokintu .kanors didelis didelis aciu butu"

Taip, cia buvo klube, - reikia paieskot. Gal kas pades, nes as asmeniskai nezinau/neprisimenu… Nekaltas … ir tingiu ieskoti…
Gėlė

Kalbant apie "lietuviškai-angliškus" CD mokytis anglų kalbai tai rinkoje turbūt yra tik Alnos leisti CD (gal apie 10 "nepriklausomų" CD serija). O šiaip CD anglų kalbai mokytis pilna, tereikia nuropoti iki CD prekiaujančio kiosko.

Ziurek televizoriu ar filmus anglu kalba,skaityk knygas(gali ir vaikiskas).
As tai knygas sitaip skaitau.Pirma lietuviskai perskaitau,o tada nusiperku angliska(kazin ar visas knygas Lietuvoje gali gauti nusipirkti).Na bent izymiasias knygas anglu kalba gali rasti.

Tiek jau to, tu gali vaikiškų knygų skaitymo lietuviškai etapą praleisti…

Well,I didn t mean translation when you read children books.