KAIP GALETUME PAMINETI RUGSEJO 11 METINES ?
siulau nx bliamba visa amerikiuciu lektuvus pagrobt nx ir bliamba nx pulkim kitajitsus tada bliamba nors zines bus idomu ziuret gal net 3 pasaulinis karas prasides. (bet tokiu atveju nenoreciau i nato istot) nes bliamba kinu daug nx musu 3.6 milijono kaip atvarys ten ju koks milijardas tai pizad mes tiek kulku neturim jie 1 milijona skaito paza grupele.
PX PAGALIAU TURESIU PROGA SU SAVO F\A 18 PRALEGT
(tik bjaurybe daug bendzo rija)
(bet greit lekia)
sakiau,kad nors95E pylk
prigerti
Prigert, nueiti prie USA ambasados ir apspjaudyti VELIAVA. Tegul zino kaip svetimas valstybes bombint. O likusia paros dali praleisti policijos nuovadoj…
as jau kaip nors audringai pasistengsiu pamineti sia diena. viena is priezasciu ta kad butent siandien mano gimadienis, ir osamas man to neleido pamirsti
Norechiau pasakyti kad shia tema diskutuojama chia:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/93342.223-=(1855806354
Prashome ir chia pareikshti savo nuomone.
A ka cia minet tegu Shtatai ir mini
na siaip jo!
tai jau istorija!
reikia ziuret i prieki!
Sprogdint atitinkamai du aukshciausius pastatus…
Pvz. Chaneri ir vieshbuti “Lietuva”
Fotografau pats o fotikas buvo padetas ant vairo koloneles tai jokios vibracijos o gruzinu vieno zmogaus prasymu del baltu skydeliu. Cia bent kazkam naudinga cia nesvarbu kiek rodo spydometras o kaip atrodo o cia jau skonio reikalas. Manau labaiu gruzina tiek kur tas pacias fotkes kokio nupezusio tuningo pastoviai kisa.
amberror > as matau didesne rizika vaziuojant 200km/h “nukristi” negu pakelus ant keltuvu. ta servisuose daro daznai kitavertus nera problemos dviese vaziuojant vienas vairuoji kitas fotografuoja… o kas del skydeliu tai is tikro, kam gruzint banga tokiomis eiliniemis foto? va kiek auksciau imesta toyota skydelis. tikrai vertas demesio. o tokius kaip sitas su balta nakleike, tai nepykit bet jau pabodo, ner cia ko rodyt. tam yra savi profailai.
Taigi matosi atspindys nuo blico. Tokiu atveju fotoaparato islaikymas labai mazas - gali drasiai drebinti rankomis vistiek vaizdas ryskus gausis. Kas liecia tikroves. Pas mane 1.6 sohc vtec, esu vaziaves truputi virs 200kmh. Apsukas rode tikrai tokias pacias kaip pas Dzauli. Nematau reikalo rizikuoti uzkelti masina ir isukti iki 200 kmh. O jeigu nukris? nafig.
Kada mano rankos pradeda drebeti - ne tavo sumautas reikalas, juo labiau - nei as kam siuliau tokiu spidometru, nei man reikia sito gaidisko tiuningo. Kas liecia spidometro fotografavima vaziuojant 200 km/h - pasakok kam nori, bet ne man, lyg pac nebuciau fotografaves. Kas cia per genijaus sugebejimai turi buti… Labai cia sudetinga su pakelta masina isvynioti tokias apsukas ir “greiti”…
nu jo jo zinovai jus skridau as cia nevaziavau tai gal tau ddt rankos ant 140 drebeti pradeda. O zmogelius norejo darytis tai imeciau spydika kad paciam nereiketu krusti.s ir skanuoti ir kad matytu kaip atrodo padarytas. O jei jau toks ten kietas esi tai sumesk ir savo padarytus kad kitiem vargti nereiketu o gal gaila? Nes juk tikrai cia nieko sunkaus dienike darbo. Kas del greicio tai galiu daugiau nuotrauku primest ant skirtingu greiciu ir kilometrazas labai skiriasi bet nesiruosiu as cia tokiems drebanciom rankom irodyneti.
Akivaizdu kad nevaziuoja, nes as kazkada vaziuodamas 140 km/h fotografavau spidometra (buvo skaiciai 222 222), tai vaizdas siek tiek judesy - autostrada tokiu greiciu vaziuojant jau pasidaro “nelabai” lygi
O kaip su apsvietimu? Skaiciai persisviecia?
jau uzknise tie spydikai.na padarytas ir ka nieko ispudingo.As pats tokius jau pora metu atgal dariau.Ce nera ka padaryti toki. Aisku dar nori pasakyti kad tokiu greiciu vaziuoji Nepatikesiu tikrai.