Kaip esate isirengę/susiremontavę savo kambarį?
Taigi, visdėlto man pasidarė įdomu, kaip jaunimas isirengęs savo kambariūkštį
pas mane buwo daaaug plakatu nju liabaj jauku,tox pusew palepinio tipo kambarys…o dabar nauji baldai,nauja lowa ir plakatus nusilipinau… bet kuriu nauja iwajzdi
kajp ash prje meno taj bus pas mane mmm liuz,tik gajla kad grafichio negaliu… labiausiai puoshja Bob Marley ir Jamaikos weliawa…mmmm…
Neseniai padarytas remontas man manyyy . Tamsiai žalios spalvos sienos,gelsva lova,grindys irgi kazkokios kelvsvos,lubos žalios,radiatoriai salotiniai.Salotiniai roletai ant langų.Dar stalas yra gelsvas.Daug kaktusų.Orandžinė lempa.
.Ir didžiulė veidrodinė spinta
.Daug paveiksliuku ant sienos,ir įrėmintų nuotraukų.
~
pas mani kambariukas juodas, bet tuoj remonta darys
na as pats tai jo neirenginejau…
Pas mane daug DIE TOTEN HOSEN plakatų ant sienos . Gražūs jie.
Jop, tėveliai praitą vasarą kapitališkai suremontavo
Nesenai remontas padarytas, bet kazhkaip man nepatinka ~ Nelabai jauku, kad ir kaip stengciaus visur mielu niekuchiu, geliu pristatyt
Nelabai patinka baldai, nes daryti pagal uzhsakyma ir gawosi kitokie negu norejau
Be to, noriu ne parketo, o kilimines dangos ~
~ O shiaip sienos shwiesiai melynos ir shiaip kambary daug melynos ir geltonos spalvos
~
Jo…irengtas,gal nevisai naujoviskai,bet visi sako kad jis labai jaukus ir siltas!Po menesio laukia remontas…
fuj nekenčiu gėlių taip gražu, bet visokių museliyčių pilna
nors ant palanges visokių mažyčių gėlyčių vazonėliuose tyra, trys kaktusai
Pfff. Jeigu jau geles yra, tai nereishkia, kad turi buti ir musiu Siaip pas mane aplink kompa ir ant stalo daug kaktusu ~
~
~ Gi lengviausiai juos priziuret ~
~ O geles tai dazhnai katinas apwalgo ~
~
pas mane tai labai maziukas kambarys. geltonos sienos, kompas, stalas, miegu ant zemes ant ciuzinio pirks lova, spinta dfar yra. mazas kambarys bet as ji labai myliu. kazkada visa siena buvo apklijuota plakatais, bet po remonto tai viska nuplese
normal room ir tiek
niuz ne itin moderniai zali tapetai
visokie baldaj…
hmz…
dryzuotos sienos, 2 stalai, lova, spinta, 3 pufai, 1 dyyydele gele, 4 mazos geles, nubruzintas parketas, 1 plakatas (tuoj ir to nebebus) katino namelis, ir grazi lempa
Mano krc buvo normal, bet sio momentu darom remonta tai zodziu nzn kaip cia jis atrodis bet turetu buti cool
belenkaip ner litu
labai noreciau LT veliavos ant sienos
bet vel gi - nera litu