Kaip esate isirengę/susiremontavę savo kambarį?

Kaip esate isirengę/susiremontavę savo kambarį?

Taigi, visdėlto man pasidarė įdomu, kaip jaunimas isirengęs savo kambariūkštį ???

pas mane buwo daaaug plakatu nju liabaj jauku,tox pusew palepinio tipo kambarys…o dabar nauji baldai,nauja lowa ir plakatus nusilipinau… Liūdnas bet kuriu nauja iwajzdi Laimingas kajp ash prje meno taj bus pas mane mmm liuz,tik gajla kad grafichio negaliu… labiausiai puoshja Bob Marley ir Jamaikos weliawa…mmmm…

Neseniai padarytas remontas man manyyy Niam niam. Tamsiai žalios spalvos sienos,gelsva lova,grindys irgi kazkokios kelvsvos,lubos žalios,radiatoriai salotiniai.Salotiniai roletai ant langų.Dar stalas yra gelsvas.Daug kaktusų.Orandžinė lempa. Nekaltas.Ir didžiulė veidrodinė spinta Niam niam.Daug paveiksliuku ant sienos,ir įrėmintų nuotraukų. Žvaigždė~

pas mani kambariukas juodas, bet tuoj remonta darys Nekaltas

na as pats tai jo neirenginejau… Šypsena

Pas mane daug DIE TOTEN HOSEN plakatų ant sienos Gerai. Gražūs jie.

Jop, tėveliai praitą vasarą kapitališkai suremontavo Mirkt

Nesenai remontas padarytas, bet kazhkaip man nepatinka Drovus~ Nelabai jauku, kad ir kaip stengciaus visur mielu niekuchiu, geliu pristatyt Nustebęs Nelabai patinka baldai, nes daryti pagal uzhsakyma ir gawosi kitokie negu norejau Cha cha Be to, noriu ne parketo, o kilimines dangos ~ Myliu~ O shiaip sienos shwiesiai melynos ir shiaip kambary daug melynos ir geltonos spalvos Drovus~

Jo…irengtas,gal nevisai naujoviskai,bet visi sako kad jis labai jaukus ir siltas!Po menesio laukia remontas… Laimingas

fuj nekenčiu gėlių Veee taip gražu, bet visokių museliyčių pilna Veee nors ant palanges visokių mažyčių gėlyčių vazonėliuose tyra, trys kaktusai Girtas

Pfff. Jeigu jau geles yra, tai nereishkia, kad turi buti ir musiu Juokiasi Siaip pas mane aplink kompa ir ant stalo daug kaktusu ~ Liežuvis~ Myliu~ Gi lengviausiai juos priziuret ~ Taip~ O geles tai dazhnai katinas apwalgo ~ Cha cha~

pas mane tai labai maziukas kambarys. geltonos sienos, kompas, stalas, miegu ant zemes ant ciuzinio pirks lova, spinta dfar yra. mazas kambarys bet as ji labai myliu. kazkada visa siena buvo apklijuota plakatais, bet po remonto tai viska nuplese

normal room ir tiek Šypsena

niuz ne itin moderniai Cha chazali tapetai Nekaltas visokie baldaj… Cha cha Nekaltashmz…

dryzuotos sienos, 2 stalai, lova, spinta, 3 pufai, 1 dyyydele gele, 4 mazos geles, nubruzintas parketas, 1 plakatas (tuoj ir to nebebus) katino namelis, ir grazi lempa Girtas

Mano krc buvo normal, bet sio momentu darom remonta tai zodziu nzn kaip cia jis atrodis Nekaltas bet turetu buti cool Cha cha

belenkaip Nekaltasner litu Pavargęslabai noreciau LT veliavos ant sienos Girtasbet vel gi - nera litu Pavargęs