Kaip derinti šeimą, vaikus, darbą ir pomėgius?

Kaip derinti šeimą, vaikus, darbą ir pomėgius?

Iš tiesų, kuo toliau, tuo tempai didėja - vaikai nori lankyti būrelius, mama noori skirti laiko sportui,sau, o ir darbas toks, kad dažnai į namus parsinešti reikia, o dar ir vyriškis nori skanios vakarienės…Kojinėm megzti laiko kaip ir nelieka…Na, žodžiu ne vienai teko pabūti “barbėmis šimtadarbėmis”. O para tai tik 24 valandas turi, iš kurių kokias 6-7 ir pamiegoti naudinga būtų…Šypsena. Įdomu, kaip sprendžiate “laiko suderinimo” problemas?
Variantai (ko tenka kartais griebtis):

1. Vaikai eina sportuoti kartu (aišku, jei tai leidžia klube): Ir mamai gerai - ir mergaitėms linksma, tuo labiau, kad labaismagu žiūrėti kaip 3 metų pyplė užsiiminėja jogaŠypsena. Bet vėlgi - moralinis diskomfortas - ar kitoms moteriškėms patinka, kad aš atsivedu 3-5 metų dukras, nors jos ir netriukšmauja, bet dėmesį tai gal ir blaško…
  2. Kai kurias problemas bandau, kaip ir daugelis, spręsti darbo metu (mokesčiai, gydytojai ir pan.0)Pr, bet ne visada pavyksta…Problema - kaip į tai reaguoja kolektyvas ir viršininkai…Visa laimė, kad gydytojai šeimos centruose dirba iki 22 val. - su valdiška poliklinika tai turbūt prapulčiau…
  3. Vartydama namuose savo darbinius popierius, savo smalsutėms daug maž aiškinu, ką aš čia dirbu - atseit skiriu laiką vaikamsŠypsena
  4. Na paskutinė (bet ne pati geriausia išeitis) - ka tikrai namie noriu ramiai ką nors parašyti - įjungiu televizorių su multikais… bet kartais net nematai kokius ten, kaip mano mazes sako “bousiakius” rodo…
    Na, o vakarienė tai kartais ir nukenčiaŠypsena Arba tenka suktis, kaip visada, labai “operatyviai”Šypsena

Tikrai, viska suderinti, kad niekas nenukentetu sunku, bet, manau imanoma. Šypsena
Sportuoju kartu su savo pypliu, kuris ten eina ne del sporto, o daugiau del pramogos, bet niekas nepriestarauja, nes tokiu mamu dauguma.
Darbo namie dabar netenka daryt, bet kai taip budavo, su vaiku uzsiimdavo tetis. Juk ne vien namu papuosalas yra Šypsena
O vakarienes darymu irgi pasidalinam per puse: siaip gaminu as, bet jei esu pavargusi ar uzimta, valgau ta, ka jis pagamina. O ir nebutina kiekviena diena valgyti ka nors is restorano meniu Cha cha

Zodziu, jei seimoje yra pasidalinimas nors minimalus darbais, tokios problemos “kaip viska speti” nebelieka Mirkt

Labas

Viska imanoma suderinti, jei derina visi seimos nariai, o ne viena mama… O be to, jau neilgai trukus tavo mergaites paaugs, derinti bus dar lengviau. Vakar mano vyresnele (nepilnu 7 metu) parvede namolio sese is darzelio. Sakyciau, labai svarus derinimo indelis, nes vakar vakare neturejau masinos…

Na, galima dalintis, kai vakare abu namuose, o kai brangiausias grizta tik apie 10 vakaro - tai reikia tvarkytis paciai. Kitas dalykas, kad ryte as iseinu nesukdama galvos i darba, o jis, kadangi iseina keliomis valandomis veliau ir pavalgydina jas, ir i darzeli nuveda, ir ju uzseimimams viska surenka, ir drabuzelius islygina, ir dar kasytes supinaŠypsena Esu rami, kad mano paneles bus socios, laimingos ir tvarkingos…
Ir dar klausimas (mano diziausias galvos skausmas): kitais metais mano vyresnioji eis i pirma klase? Ka su ja daryti po pietu, kai nera nei seneliu, nei aukliu, nei galimybes namo grizti? Ar paliekate tokius savo vaikus namuose vienus?

Manoji pirmoke buna pusdieni namuose. Viena savaite buvo ir visa diena, tik mes parlekdavome papietauti kartu. Dabar esame issprende jos siltu pietu problema, tai nebereikia vazineti.

Man dar šiek tiek laiko yra iki dukros mokyklinių rūpesčių, bet domiuosi…domiuosi… Manau neblogas variantas - kaimynė-pensininkė, kuri apsiimtų parvesti vaiką iš mokyklos, pavalgydinti, į būrelius nuvesti ar tiesiog namie pusdienį pasėdėti… Čia kolkas teoriškaiMirkt

Blogai

qrva paskutine… Kietas

When I grow up I want to be just like her! Šypsena

tai kad cia ne ji Cha cha

Baisu Baisu Baisu

Veee Veee Veee

sliundra konkreti

Baisu nelabai man… Ne

tai kad cia ne britney… nepanashi ish snukelio

As jau tokia buvau idejus Cha cha

Veee

ir cia skaitosi nekalta mergaite… Cha cha