KAip del kabuciu,padkit !
Gal galite pasakyti kaip kabutes padeti worde rasant
Pvz. “labas”
Na ir man reikia kad pries labas tos kabutes eitu i apacia ir burbuliukas butu i virsu
Kaip padaryti?
Bandyk INSERT/SYMBOL. O ten jau tikrai turėtum rasti, ko tau reikia. O šiaip dar tos kabutės (kaip ir kiekvienas simbolis) turi kodus. Tik dabar aš jų neatsimenu
bandyk kalbas kaitalioti
jau radau
Paprastai suveikia " parašymas prieš žodį ir " po žodžio. Bet… turi būti nustatyta, kad rašai lietuviu kalba Gaila, kad banga ,lietuviskas" kabutes paverčia į angliškas - nusikopinti nepavyks.
" (apačioje) - ALT+247;
" (viršuje) - ALT+0147.
Beje šios kombinacijos galioja visur
Tik per Insert-Symbol. Ten pasirink kokiu kabuciu tau reikia, ir pasidaryk per shortcut key kad su kokia nori klavisu kombinacija tai rodytu.
Bandyk INSERT/SYMBOL. O ten jau tikrai turėtum rasti, ko tau reikia. O šiaip dar tos kabutės (kaip ir kiekvienas simbolis) turi kodus. Tik dabar aš jų neatsimenu
Tai bl, kokių nesąmonių per wap nebūna. Tik kažką pamaigiau, iškarto telefas siunčia žinutes… Xren znait, iš kur čia taip