KAip del kabuciu,padkit !

KAip del kabuciu,padkit !

Gal galite pasakyti kaip kabutes padeti worde rasant Nekaltas
Pvz. “labas”
Na ir man reikia kad pries labas tos kabutes eitu i apacia ir burbuliukas butu i virsu Liūdnas
Kaip padaryti? Nekaltas

Bandyk INSERT/SYMBOL. O ten jau tikrai turėtum rasti, ko tau reikia. O šiaip dar tos kabutės (kaip ir kiekvienas simbolis) turi kodus. Tik dabar aš jų neatsimenu

bandyk kalbas kaitalioti

jau radau Cha cha

Paprastai suveikia " parašymas prieš žodį ir " po žodžio. Bet… turi būti nustatyta, kad rašai lietuviu kalba Mirkt Gaila, kad banga ,lietuviskas" kabutes paverčia į angliškas - nusikopinti nepavyks.

" (apačioje) - ALT+247;
" (viršuje) - ALT+0147.

Beje šios kombinacijos galioja visur

Tik per Insert-Symbol. Ten pasirink kokiu kabuciu tau reikia, ir pasidaryk per shortcut key kad su kokia nori klavisu kombinacija tai rodytu.

Bandyk INSERT/SYMBOL. O ten jau tikrai turėtum rasti, ko tau reikia. O šiaip dar tos kabutės (kaip ir kiekvienas simbolis) turi kodus. Tik dabar aš jų neatsimenu

Tai bl, kokių nesąmonių per wap nebūna. Tik kažką pamaigiau, iškarto telefas siunčia žinutes… Xren znait, iš kur čia taip NekaltasNežinau