kaip dazote kiausinius?
kaip daugiausiai dazote kiausinius - turiu galvoj, kokia spalva ir rastais?
As libdukus klijuoju.
Swogunu luxtais.
praeitais metais daziau su dazais ir klijavau lipdukus,siais metais tik su svogunu lukstais
Mama nudazho svogunu lukshtais, o ash su peiliuku ishraizhau ant ju visokiu biesu
Vashku ir pirktiniais dazaiso mociute dar svogunais,alksnio zieve, & zolem kazkokiom
,bet fainai ishtikro atrodo
Savo kiausinius dazai?
Tu tikrai ne svetimus
As tai su svogunu lukstais ir dazais.
as tai nedazau o lipdukus klijuoju
o vat as marginu vasku …ismokau ir man visai patinka .uztai kiausiniai pas mane labai original
Aij visaijpdabar mama dazho…
menulio_mergaite rašė:
o vat as marginu vasku…ismokau ir man visai patinka .uztai kiausiniai pas mane labai original
![]()
o ka, manai, kad pas mane padielke?
blauzdikaulis rašė:
kaip daugiausiai dazote kiausinius - turiu galvoj, kokia spalva ir rastais?
Na lukshtaj + dazhaj labaj fajnej, dar kokky lapely imetu, ar shejp kokioo kruopu or smth. o shejp dar ir lipduku nusipirkow wakar - tej gal rejx ir apklijuot kelis;]
Nu dazais lyg ir … spalvas naudojame visokias bet labiausiai megstu zalia jei ka todel dazniausiai zaliai ir dazau …
beja eksperimenta dariau Uzdejau "gumele" biski dazu papyliau ir visai ciotkai gavosi su tokiais ruozeliais…
PABO rašė:
As libdukus klijuoju.
As irgi…
NiKi_14 rašė:
PABO rašė:
As libdukus klijuoju.As irgi…
as irgi
blauzdikaulis rašė:
menulio_mergaite rašė:
o vat as marginu vasku…ismokau ir man visai patinka .uztai kiausiniai pas mane labai original
![]()
o ka, manai, kad pas mane padielke?
ECH…as norejau pasakyt originalus(tai reiskia idomaus sinonimas) mokykis anglu kalbos zmoguti ir nebutina visko suprast pazodziui
ash su washku 1 nudaziau…