Kaip dažnai išjungiat?
ESP/TC ir visokia kitokias kontroles? Aš dažniausiai tik užmiestį laikau įjungtą.
ziema tik uzkurus kieme
pas mane nera is vis jokiu antipraslydimu ir t.t. kartais uzmeta netiketai,bet siaip px
deja, nera isjungimo knopkes o ESP saugikli istraukus kazkodel variklis uzgeso. bbz daugiau ir nesigilinau.
Isjungiu visada ant subaru…
o nafik isjungt?
tam,kad nebutu bedu norint staigiau pajudeti ir niekas negesintu per apsukas,ar stabokus.
Dieve mano, kiek cia pas mus tu judanciu. Rafis, ministerijos darbuotojas nu ir dar pora. Visi kiti siaip vargo puspeles.
seniau tekdavo išjunginėt ABS, nes stabdžiai dingdavo. Porą kartų maniau jau batai bus, bet spėdavau išjungt ir sustot. Galiausiai išlupau rėles ir ramu
pagal nutylejima visada turetu but isjungtos visos kontroles, ir esant reikalui ijungiamos, nes dabar kiekviena karta reikia ilipus isjungt
Niekad neisjungiu, nes man tos kontorles netrugdo o padeda
oj blec lengtynininkai achujieni cia bangoj renkasi, tik uzkure isjungia viska
Debiliskesnio iprocio nesu girdejas susijusio su masina
As isjungu tik tada, kai aikstelej atvaziuoju saulyciu papiest, na dar esu isjunges pries dragindamas su mechanke, bet su automatu px nx, koks skirutmas ar uzsivels ratai, ar biski priblokuos, su antiprabuksavimu dar geresnis pagreitis bus, nebent ten jau nivjibenas specas
paziureciau kaip jus ant snieguotos dangos posuki imtumet ramiai vaziuodami be esp.autogidas.lt/bmw-850-ci-aut-coupe-1992-0124734493.html px variantas
varikli jiem dusina blia pas mane labai smagiai po biski leidzia kelt iki ribotuvo, issijunge nesustartuotumet niekad taip
kaskart parkuodamasis, nes ledos daug ir sniego, pastoviai su tom durnom sistemom užsėdu
nera knopkes ir man isjungimo, bet ir nejungciau tik ilipes, nebent nori paraizyt
nebėra 850
blia, būčiau nupirkęs tą bmw
as va vakar isjungiau kontrole noredamas pusnyse pazaist ir sustojau kazkaip, paskui pajudet reikejo tai nu nx vos isejo iskart ratai kasasi, o va su antipraslydimu daug geriau isvaziuoja is pusnies. Gal biski skirsto jega tas antipraslydimas, permeta kazkiek ant to rato, kuris neprasisukineja?
o ką daryt, kai galas varomas ir jokių sistemų nėra, apaprt abs? visa laimė, kad nevažinėju su ta mašina dabar. būčiau jau užsimušęs turbūt