Kaip daznai is antros puses gaunat geliu?
Paziurejau tokios temos nebuvo (kad ir kaip keista bebutu, nors del panasiu nesigilinsiu… )Norejau paklausti panu ar daznai is savo antros puses gaunat geliu?
Atnesa tik per svarbias jums datas? Ar ir paprasta diena nustebina?
As kazkaip anksciau gaudavau labai daznai ir be progu, o vat dabar…
retkarciais…dziaugiuosi gaudama, bet manau kaip ir visos noreciau dazniau gauti…
o visgi budavo laikai kai nespejo vienos geles nuvysti kai jau kitas merkti reikedavo…
ech…
Neturiu antros pusės
neturiu antros puses…
nustebina ir paprasta diena ir gana daznai
Noreciau gauti po gele kiekviena diena,bet…kolkas negavau ish jo geliu…
Visų švenčių proga
O kas tos geles?
niu daba neturiu antros puses… bet kai turejau tai gaudavau labaij retaij
viena karta per puse metu gavau viena roze… ir tai tik gimtadienio proga…
Neturiu antros pusės
mano antra puse dar nepadovanojo man gelyciu… taciau manau padovanos greitu laiku…
neturiu antros puses. ir kai turejau ne karto nepadovanojo.jeigu pinigu gelems gaila,problema vistiek galima ishspresti.bent jau po gazonus pavaiksciotu.man ir tai malonu butu. tai kad vaikinai turekit omeny-gazonai geriausia ka jums pasiulit galiu,ir ne cento nekainuos!
Dar negavau nei karto, nors noreciau…
dabar antros puses neturiu, bet aki turejau tai buvau gavus tik viena karta - per 2 menesiu sukakti
Na šiuo metu neturiu antrosios pusės, bet kiek turėjau tai gelių neesu gavęs
em… niu per 3metus karta gavau
Tikras džentelmenas per 3 metus turėjo padovanot bent 6 kartus. 3 per tavo gimimo dieną ir tris per valentino dieną…
pfff… nemegstu geliu
daznai siaip is draugu ar pazistamu gaunu gelyte be progos, antroji puse irgi kartais nudziugindavo…ziuresim kaip su naujuoju bus
Jun1or va tau gelyte
, nors as tau ir ne antroji puse, bet reikia profilaktiskai ir tau kartais geliu gaut
neturiu antros puses aj nx man jos dabar rejkia…dar palauksiu…daxuja dar lajko…
dabar tik trugdo…
negaunu…