Kaip daznai is antros puses gaunat geliu?

Kaip daznai is antros puses gaunat geliu? Gėlė

Paziurejau tokios temos nebuvo (kad ir kaip keista bebutu, nors del panasiu nesigilinsiu… Nekaltas)Norejau paklausti panu ar daznai is savo antros puses gaunat geliu? Gėlė Atnesa tik per svarbias jums datas? Ar ir paprasta diena nustebina? MyliuAs kazkaip anksciau gaudavau labai daznai ir be progu, o vat dabar… Nekaltas retkarciais…dziaugiuosi gaudama, bet manau kaip ir visos noreciau dazniau gauti… Taipo visgi budavo laikai kai nespejo vienos geles nuvysti kai jau kitas merkti reikedavo… Apkabinimas ech… Gėlė Gėlė Gėlė

Neturiu antros pusės Drovus

neturiu antros puses… Nekaltas

nustebina ir paprasta diena ir gana daznai Drovus

Noreciau gauti po gele kiekviena diena,bet…kolkas negavau ish jo geliu… Drovus

Visų švenčių proga Laimingas

O kas tos geles? Nekaltas Juokiasiniu daba neturiu antros puses… bet kai turejau tai gaudavau labaij retaij Liūdnas viena karta per puse metu gavau viena roze… ir tai tik gimtadienio proga… Žliumbia

Neturiu antros pusės Nekaltas

mano antra puse dar nepadovanojo man gelyciu… Liūdnastaciau manau padovanos greitu laiku… Apkabinimas

neturiu antros puses. ir kai turejau ne karto nepadovanojo.jeigu pinigu gelems gaila,problema vistiek galima ishspresti.bent jau po gazonus pavaiksciotu.man ir tai malonu butu. tai kad vaikinai turekit omeny-gazonai geriausia ka jums pasiulit galiu,ir ne cento nekainuos! Taip

Dar negavau nei karto, nors noreciau… Nustebęs Nekaltas

dabar antros puses neturiu, bet aki turejau tai buvau gavus tik viena karta - per 2 menesiu sukakti Šypsena

Na šiuo metu neturiu antrosios pusės, bet kiek turėjau tai gelių neesu gavęs Ne

em… niu per 3metus karta gavau Mirkt

Tikras džentelmenas per 3 metus turėjo padovanot bent 6 kartus. 3 per tavo gimimo dieną ir tris per valentino dieną… Mirkt

pfff… nemegstu geliu Veee

daznai siaip is draugu ar pazistamu gaunu gelyte be progos, antroji puse irgi kartais nudziugindavo…ziuresim kaip su naujuoju Vyras bus Nekaltas FlirtasJun1or va tau gelyte Gėlė, nors as tau ir ne antroji puse, bet reikia profilaktiskai ir tau kartais geliu gaut Cha cha

neturiu antros puses Liūdnas aj nx man jos dabar rejkia…dar palauksiu…daxuja dar lajko… Cha cha dabar tik trugdo… Liežuvis

negaunu… Liūdnas Ne