Kaip daznai gaunat geliu?
Kas kiek laiko arba kokiom butent progom/neprogom gaunat gelyciu? Klausimas iskilo, nes asmeniskai mane laaaaaabai retai palepina tokiom staigmenom Idomu kaip pas kitus
Jei paimčiau praeitos savaitės statistiką, tai du kartus gavau, vieną pati susiveikiau, tai kaip ir kas antrą dieną išeina Šiaip tai kur kas rečiau, bet ne niekada
**
**
…regis negaunu… kas del linku:
geles be progu ar gaunat? [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/163385.22 2-=(922606118](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/163385.222-=(922606118) ar daznai gaunate geliu? [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/110632.22 2-=(1557052376](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/110632.222-=(1557052376)
Aga, ash irgi galvoju, kad gaunu per mazhai… Nors ishvedus vidurki, tai gal ir gaunasi kokis kartas per pora menesiu bet kazhkaip mazhai…
Gal jie galvoja,kad geles isejo is mados… O gal dovanoja tol visokiais budais siekia sulaukti palankumo. Po vestuviu,tai tik per sventes: 1.Kovo 8d 2.Motinos diena 3.Gimtad. … Kazko daugiau nepamenu…
Mazai as buciau laiminga taip daznai gaudama
oi, dekui
Gaunu valentino dienos, gimtadienio proga ir siaip be progos koki karta per menesi, nors aisku kaip kiekvienai
noretusi kuo dazniau
laurra nieko tokio , cia jumi keleta
(puokstyte), prasytume begti pasimerkti, jei ne sudaryt keblumu
…ir jos be progos, tad galit ir jas inrasyt i gaunamu gelyciu sarasa
…
Paskutini karta gavau pavasari.Praeita savaite buvom parduotuveje,vyro paklausiau,kodek taip senai gavau geliu,o sis:“kam vasara geles dovanoti ir taip ju pilna(ypac musu kieme)” Se tau ir atsakymas,ar cia ar
Dazhnai ,praktishkai kiekviena savaite… …nesureikshminu…ne ka maziau malonu gaut kava i lova ,a la savos gamybos vakariene ar putu i vonia…diewinu mazhas smulkmenas…geles nubanalejo ir nepasakysi kad patys del to nekalti
kad geriau pasijustumėt pasakysiu, kad
dovanai negaunu niekada
užtat nusiperku
bet tik tų, kurios man patinka, o jų pirkti būna labai labai trumpą laiką
Neteikiu dideles reiksmes nuskintoms gelems. Vistiek jos per kelias dienas nuvysta, ziedlapiai nubyra ir tik daugiau tvarkymo su jomis, nei grozio. As net vyrui liepiau nebepirkti geliu be reikalo Uz tai labai megstu vazoninius augalus
kuriu pas mane pilni namai
Praktiškas
- kam mėtyti $, jei gali pati nusiskint?
Dabar daznai
As tai negaunu,tik dovanoju savo Brangiajai.
o mano gele brangioji neseniai nuleido greituoju siuksliu liftu i konteineri
Aš ir tuoj eisiu nuleist savo puokštelę - nuvyto mat