Kaip daznai gaunat geliu?

Moteris Kaip daznai gaunat geliu?

Kas kiek laiko arba kokiom butent progom/neprogom gaunat gelyciu? Klausimas iskilo, nes asmeniskai mane laaaaaabai retai palepina tokiom staigmenom Nežinau Idomu kaip pas kitus

Jei paimčiau praeitos savaitės statistiką, tai du kartus gavau, vieną pati susiveikiau, tai kaip ir kas antrą dieną išeina Juokiasi Šiaip tai kur kas rečiau, bet ne niekada Mirkt

**

**

Nekaltas…regis negaunu… kas del linku: Mirktgeles be progu ar gaunat? [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/163385.22 2-=(922606118](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/163385.222-=(922606118) ar daznai gaunate geliu? [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/110632.22 2-=(1557052376](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/110632.222-=(1557052376)

Aga, ash irgi galvoju, kad gaunu per mazhai… Nors ishvedus vidurki, tai gal ir gaunasi kokis kartas per pora menesiu Drovusbet kazhkaip mazhai… Cha cha

Gal jie galvoja,kad geles isejo is mados… O gal dovanoja tol visokiais budais siekia sulaukti palankumo. Po vestuviu,tai tik per sventes: 1.Kovo 8d 2.Motinos diena 3.Gimtad. … Kazko daugiau nepamenu…

Mazai Apakęs as buciau laiminga taip daznai gaudama Cha cha

oi, dekui Drovus

Gaunu valentino dienos, gimtadienio proga Gėlė ir siaip be progos koki karta per menesi, nors aisku kaip kiekvienai Moteris noretusi kuo dazniau Drovus

laurra nieko tokio Mirkt, cia jumi keleta Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė Gėlė(puokstyte), prasytume begti pasimerkti, jei ne sudaryt keblumu Drovus…ir jos be progos, tad galit ir jas inrasyt i gaunamu gelyciu sarasa Cha cha

Paskutini karta gavau pavasari.Praeita savaite buvom parduotuveje,vyro paklausiau,kodek taip senai gavau geliu,o sis:“kam vasara geles dovanoti ir taip ju pilna(ypac musu kieme)” Se tau ir atsakymas,ar cia Cha cha ar Liūdnas

Dazhnai ,praktishkai kiekviena savaite… Gėlė…nesureikshminu…ne ka maziau malonu gaut kava i lova ,a la savos gamybos vakariene ar putu i vonia…diewinu mazhas smulkmenas…geles nubanalejo ir nepasakysi kad patys del to nekalti Myliu Širdis

kad geriau pasijustumėt Cha cha pasakysiu, kad Gėlė dovanai negaunu niekada Nekaltas užtat nusiperku Taip bet tik tų, kurios man patinka, o jų pirkti būna labai labai trumpą laiką Nustebęs

Neteikiu dideles reiksmes nuskintoms gelems. Vistiek jos per kelias dienas nuvysta, ziedlapiai nubyra ir tik daugiau tvarkymo su jomis, nei grozio. As net vyrui liepiau nebepirkti geliu be reikalo Šypsena Uz tai labai megstu vazoninius augalus Taip kuriu pas mane pilni namai Mirkt

Praktiškas Vyras Gerai - kam mėtyti $, jei gali pati nusiskint? Cha cha

Dabar daznai Gėlė Gėlė Gėlė

As tai negaunu,tik dovanoju savo Brangiajai.

o mano gele brangioji neseniai nuleido greituoju siuksliu liftu i konteineri Baisu

Aš ir tuoj eisiu nuleist savo puokštelę - nuvyto mat Liežuvis Cha cha