kaip daznai gaminate?
gaminu daznai ir megstu gamintibet valgyti nemegstu
as neliabaij mokunepratus
nors noreciaw ismokt
Aš pasigaminu,nebent sumuštinių,o šeimai tai kartais blynus iškepu
nu kai mama dar negryzus pvz is darbo o as labai valgyt noriu tai kartyais ir pasigaminu
dazniausiai gaminu visokius saldzius kepinius
labai retai gaminu.
nu jo senokai. as dar atsimenu kai per velyku man rodos atostogas, praeitu metu aisq, Rokui mirke pasakojau. ir tu dar tada buvai. cia buvo vienas is tu “trumpuju” pasisedejimu smagu jaunyste prisimint…
nikoli:
as kai prisimenu irgi juokas ima… at parintis as megstu
bet jau cia seniai buva ar man tik taip atrodo?
oj blyn prajuokinai
tikesimes nieko nepazadinau… bet ten ne as o tu susiparinai su tuo suriu
. jioo jega buvo
paskutiniu metu viska reikia gamintis paciai=] kuom tikrai nesiskundziu…tik pasiilgstu mamos gaminto maisto
nu kartais pagaminu kanors (skaniai)bet niekas net neragauja
nes mama kanors kitka padaro!!!
Nikoli rašė:
nu is reikalo sau ka nors pasigaminciau… bet laaabai nemegstu to daryti, tuo labiau kad grizus dazniausiai buna padaryta valgyti. teks taikytis su senmerges dalia, nes vyro su savo kulinariniais sugebejimais turbut negausiunebent reiks imt vireja…
oj ne as tikrai neduociau tau daryti niam niam viska sudegintum kaip eiliny karta
pameni istorija apie "Pjaustyta" suri?
nu labai retai,bet jei reiketu kiekviena diena tai no problems
pasigaminciau sau ka nors
nu is reikalo sau ka nors pasigaminciau… bet laaabai nemegstu to daryti, tuo labiau kad grizus dazniausiai buna padaryta valgyti. teks taikytis su senmerges dalia, nes vyro su savo kulinariniais sugebejimais turbut negausiu nebent reiks imt vireja…
vilmozhka rašė:
niu ar tenka gaminti sheimai?o gal sau patiems?
ash retkarciais pasigaminu jei nepatinka tas kas jau padaryta mamos nors taip retai buna![]()
panasi situacija, jei parejus is mokyklos nieko skanaus nerandu, tai tuomet pati pradedu seimininkauti ir gaminti, ka nors skanaus
godago rašė:
Dazniau gaminti gal jau neimanoma-dirbu kavineje todel pradedu gaminti 7.00ir baigiu 17.00 po to gaminu namie vakariene ir rytdienai pietus taip kad daugiau nieko neveikiu tik gaminu ir gaminu -gelbekit
o neimano padaryti taip kad kazkada negamintum sheimai?a? tegul kas nors pagamina kitas
net nzn turbut pagelbeti nelabai imanoma
Na kaj mamos nebuna tenka man…Tetis nedaro
na ka as moku taj blynus…O dawgiaw nieka…neesu as jaw tokia kulinare
Dazniau gaminti gal jau neimanoma-dirbu kavineje todel pradedu gaminti 7.00ir baigiu 17.00 po to gaminu namie vakariene ir rytdienai pietus taip kad daugiau nieko neveikiu tik gaminu ir gaminu -gelbekit
Gaminu kiekvieną dieną Esu puiki
virėja (nuo kuklumo nenumirsiu
). Ir tiesiog dievinu šį užsiėmimą. Negaminu nebent tada, kai atostogauju, tuomet darau viską, kad tik negamint, nes juk atostogos tam ir yra