kaip daznai gaminate?

kaip daznai gaminate?

gaminu daznai ir megstu gamintibet valgyti nemegstuCha cha

as neliabaij mokuNenepratusTaipnors noreciaw ismoktNekaltas

Aš pasigaminu,nebent sumuštinių,o šeimai tai kartais blynus iškepu Cha cha

nu kai mama dar negryzus pvz is darbo o as labai valgyt noriu tai kartyais ir pasigaminu Cha cha

dazniausiai gaminu visokius saldzius kepinius Niam niam

labai retai gaminu.

nu jo senokai. as dar atsimenu kai per velyku man rodos atostogas, praeitu metu aisq, Rokui mirke pasakojau. ir tu dar tada buvai. cia buvo vienas is tu “trumpuju” pasisedejimuCha cha smagu jaunyste prisimint… Cha cha

nikoli:
as kai prisimenu irgi juokas ima…Nekaltas at parintis as megstu Taip bet jau cia seniai buva ar man tik taip atrodo? Nekaltas

Cha chaCha chaCha chaCha chaCha cha oj blyn prajuokinai Juokiasi tikesimes nieko nepazadinau… bet ten ne as o tu susiparinai su tuo suriu Liežuvis. jioo jega buvo Cha cha

paskutiniu metu viska reikia gamintis paciai=] kuom tikrai nesiskundziu…tik pasiilgstu mamos gaminto maistoNustebęs

nu kartais pagaminu kanors (skaniai)bet niekas net neragauja
nes mama kanors kitka padaro!!!KandaKandaPiktas

oj ne as tikrai neduociau tau daryti niam niam viska sudegintum kaip eiliny karta Cha cha Mirkt pameni istorija apie "Pjaustyta" suri? Cha cha

nu labai retaiTaip,bet jei reiketu kiekviena diena tai no problems Taippasigaminciau sau ka norsLaimingasLaimingasLaimingas

nu is reikalo sau ka nors pasigaminciau… bet laaabai nemegstu to daryti, tuo labiau kad grizus dazniausiai buna padaryta valgyti. teks taikytis su senmerges dalia, nes vyro su savo kulinariniais sugebejimais turbut negausiu NekaltasCha cha nebent reiks imt vireja…Nekaltas

panasi situacija, jei parejus is mokyklos nieko skanaus nerandu, tai tuomet pati pradedu seimininkauti ir gaminti, ka nors skanaus

o neimano padaryti taip kad kazkada negamintum sheimai?a? tegul kas nors pagamina kitas Taip Nekaltas net nzn turbut pagelbeti nelabai imanoma Taip Nekaltas

Na kaj mamos nebuna tenka man…ŠypsenaTetis nedaroLaimingasna ka as moku taj blynus…O dawgiaw nieka…neesu as jaw tokia kulinareDrovusLaimingasCha cha

Dazniau gaminti gal jau neimanoma-dirbu kavineje todel pradedu gaminti 7.00ir baigiu 17.00 po to gaminu namie vakariene ir rytdienai pietus taip kad daugiau nieko neveikiu tik gaminu ir gaminu -gelbekitŽliumbia

Gaminu kiekvieną dieną Šypsena Esu puiki Gerai virėja (nuo kuklumo nenumirsiu Liežuvis). Ir tiesiog dievinu šį užsiėmimą. Negaminu nebent tada, kai atostogauju, tuomet darau viską, kad tik negamint, nes juk atostogos tam ir yra Šypsena