Kaip dabar elgtis ?
turi suprasti ir ja! negi ji negali buti su savo draugais …
tu per toki savo pavyduma ja gali prarasti, nors ir ji tave myli …
Negalima taip! suprask ir ja …
Negi pats neturi draugu?
Nu turiu tu draugu…Bet kai bunu su ja man rupi tik ji daugiau niekas nerupi!wat! bet nu as jai galiu duoti ta laiswa o kaip uzdaryti ta pavyduma ? nenoriu jio jaust
o ji nenori taves su savo draugais supazindinti?
ji ne tavo nuosavybe, kad nepaleidi jos, turi ismokti priprasti, kad kuri laika turesi buti be jos. NUeik pas draugus ir tu!
tai tu irgi ish zverynkes? ash ja pazystu galima sakyti…
sejp nznau ka tau patart vaikine…
eem buk su ja ir su jos draugais
JaCoby as ne ish zverynkes… bet nu as nenoriu buti su ja ir jios draugasi… nu labai wiskas painei gaunasi…ir wiskas per tai kad per daug as apvydziu =[
eik kartu su jos draugais! ir problam kaip jau ir nera!
suprantu tave , bet pamatysi su laiku viskas issispres savaime ,…
as irgi pavydi ,…
suvesk viena savo drauga su jos viena drauge ir bukit kartu
jinai yra ne tavo asmeninis daiktas todel iprask kad ji bus ir su kitais… draugais ar sejp… nu zodz iprask but siek tiek laiko be jos… ir tai dar i nauda isejs… ne taip grejta tau ji atsibos… o jej tikrai myli ir manai kad cia labai tau sunku dabar tai patikek kas bus jej tave palix ar pan… wat tajp neieskok problemu ten kur ju nera
sekmes
Siaip tu turetum buti svarbesnis uz draugus…
Net nznaw ka ir patarti… Linkiu sekmes
Net nežinau… Tai pasakyk jai, kad nori daugiau laiko praleisti su ja
NU nzn as su ja praleidziu daug laiko labai daug…Mes susitinkam kiekwiena diena ir taip 3 menesius iseiles ! jau turbut jai net pabodau biskeli…
geriausias budas - susipazink su jos draugais. tada visi vienoj kompanijoj galesit sedet, tokia butu mano nuomone
tu buk su ja ir su draugais visiems drauge linksmiau
o po visko lydek ja namo ir pabusit dviese
as tai eiciau i parduotuve nusipirkciau baronku ir valgyciau valgyciau valgyciau…
na, jei atvirai, tai jei nori ją laikyt prisirišęs visą laiką, tai anksčiau ar vėliau ji pabėgs… [tikiuos supranti apie ką aš]… Šiaip ir merginom reikia laisvės
Neversk jos ko nors atsisakyti, kad būtų sų tavim…