kaip čia dar nebuvo?
beveik ledo skulptūra
: Vieno emigranto pokalbis su VMI: > > “Esu parvažiavęs į Lietuvą. Pasiskaičiau apie šias nesamones ir nulėkiau į > mokesčių inspekciją. Manau daug kam bus įdomus mūsų pokalbis. > -(aš) Dvylika metų gyvenu užsienyje ir ten dirbu. Kokie mokesčiai mane > slegia Lietuvoje kaip Lietuvos pilietį? > -(VMI)Jei ten dirbate, privalėsite pristatyti tai patvirtinančius > dokumentus. Jei nedirbate, PSD teks mokėti Lietuvoje. > -(aš)Norite pasakyti, jog privalėsiu reguliariai vien dėl to važiuoti tokį > kelią, kad pristatyti jums “įrodymus”? > -(VMI) Taip. Priešingu atveju skola tik augs. > -(aš) Ką daryti, jei staiga aš ar žmona liktume be darbo? > -(VMI) Skubiai važiuoti į Lietuvą ir registruotis darbo biržoje. > -(aš) Lietuvos darbo birža pasiūlys man darbą užsienyje? > -(VMI) Nusišnekate. Ji nepasiūlys jums darbo net Lietuvoje… Bet tokia > tvarka. > -(aš) Vaikus išsivežėme dar mažus. Dabar jiems 19 ir 20 metų. Šiuo metu abu > nedirba. > -(VMI) Vadinasi jie jau dabar skolingi už 2009 metus… > -(aš) Jūs nejuokaujate? > -(VMI) Ne. > -(aš) Tai ir jie privalo atvažiuoti į Lietuvą ir užsiregistruoti biržoje? > -(VMI)Taip. > -(aš) Todėl, kad jie Lietuvos piliečiai? > -(VMI) Taip.”
dede
juokingai graudu…
kaip anekdotas…
pzdc… skaičiau, kad viena šeima skolinga 12k.Lt už keletą metų, nes įstatymas galioja dėl PSD jau nuo seniau
o tai kas kaltas, kad jie isvaro i uzsieni, bet to nedeklaruoja? O nedeklaruoja delto, kad susirgus galetu cia grizt ir gydytis nemokamai visu cia gyvenanciu ir dirbanciu saskaita…
fijima - o ką daryt tam, kas deklaravo ir vis tiek gavo? o valdininkų pasiaiškinimas - todėl, kad deklaruota Rosijoj o ne EU, todėl prašom ir susimokėt…
Uz keleta metu negali buti, bo istatymo pakeitimas priimtas nuo 2009 01 01.
jo jo gudruciai.