Kaip chia gaunasi?

Kaip chia gaunasi?

blin variklis kaip bite dirba, nepanashu kad kazhkas netaip butu…
viskas normaliai, ir trauka lygtais normali ir viskas bet visteik pire 5500 shaiba meta.

Vat šiaip tas pac dalykas su mano alfom…vienos variklis dirba gražiai, tolygiai, bet vs kitą, kurioje jis įšilęs pradeda drebėt(netolygumas)-netraukia…tiesa patikrinus išaiškėjo, kad neveikia droselinės sklendės padeties daviklio max režimas…nors nežinau ar kada ten iki to max ir spaudžiu…ta kur geriau traukia dar ir su katalizatorium, kita be…a teko man ir su vienodais accordais prasivažiuot: vienas traukia, kitas nelabai…ir dirba kaip "bitutės" abu ir nedūmyja, matyt kažkur kažkoks elekronikos gedimėlis…

jo, bet pas mane nera. Pas mane automate yra D4 D3 2 1 pozicijos ir vsio. Jokiu overdrive.

tas overdrive tai turetu but knopke kazkokia Šypsena gal neuziurejes kur kokios- nzn kam skirta - o ji gal butent tam Šypsena
arba gal aplamai neideta nors turetu but . imanomas variantas

luxor rašė:

pas ana d4 ir ira over drive he he automatines dezes turi 3 arba 4 pavaras ne daugeu o ei pas tave rasho d4 d3 d2 tai ja gali naudoti kaip su begeis tik tai kad sankabos nera bet gali metit be vazjojant
zinau pobrangjas mashinas stato kaip lexusas bmw maceu ir audinei istatita

tai kakoi skirtum kuria shaiba istatysi ? jei d3 - tai max 3 shaiba isijunks, jei d2 - tai max antra… bet cia kalba apie apsukas. kad istatysi vien d2, nuo to neleis didesnes apsukas pakelt.

man atrodo taip ir yra. bet pas honda overdrive’'o tikrai nera. zhinau pas ford visus tai jo. o jis ir veikia kaip pavaros permetimas i zhemesne - bent jau toks vaizdas vazhiuojant. kas del tu begiu - tai jo d4 skirta ramiai vazhinet, jau prie 2000 - 2200 begius permetineja. o D3 manau gerai tuo kad mieste vazhiuojant didesnes apsukas palaiko, o ash kaip suprantu V6 2000-3000 apsuku diapazone gana dochlai jauchiasi, bet kai pakyla virsh triju tada sukasi. Tai va D3 isimeti, ir miesto greichiu vazhiuodamas turi apsukas pastoviai apie ir virsh 3000. Smagiau sportishkiau vazhiuot.

gintarinistikliukas, nenoriu Cha cha Ne

sinsila as irgi nesuprantu, , Nekaltas Apakęs kas cia idomaus ??? ??? ??? Cha cha

renkis nesimaivius

Viskas kas zemiau krutines yra - RAUMENYS Juokiasi

barulis> tu nematei poto… Šypsena Mirkt Taip

Viliotiniui per mazai nusirengta:p

Šypsena Labas

Joo… vitulia_ beveik pirmoj vietoj tarp populiariausiu Cha cha Gerai Gerai Gerai

smacky> labai noretum??? Cha chafailanas > o as neskkaitau saves stambia,va… LiežuvisLoweBoy > noretum ar ne??? Šypsena LiežuvisMarchie > asiu Cha charamuncikas > laba

sweiki

nu normali, linxma panichke. Taip

Šypsena

butu daugiau pakelta gal ir nieko foto butu Cha chao dabar tai nieko gero