Kaip bunat lt.butu galima uzdaryti Jav banko saskaita
Isvykau is Jav neuzdares banke saskaitos. Kas menesi uz jos naudojima atskaiciuoja is saskaitos. Greit saskaitoj pinigai pasibaigs, ir jie skaiciuos i minusa. Tai atrodo gadina "credit story",man tai aktuolu nes,vyksiu i Jav gyventi, o pervedineti i saskaita pinigus kuria nesinaudoju,irgi nenoriu. Gal kas zinot kaip saskaita galeciau uzdaryti budamas lt.
telefonu butu lengviausia. nueik i to banko saita ir rasi visus emailus, adresus , telefonus, fax numerius. manau nera cia problemos
sekmes.
Telefonu paskambinus neuzdarys. Nusiusk pasirasyta rasta faksu ir to turetu pakakti, tik parasyk ka jiems daryti su saskaitos likuciu. Sekmes.
Uzdaro ir telefonu, nors siaip tai priklauso turbut nuo banko. Bet geriau kaip Zajoba sake banko websaite susirask customer service emaila ir emaila nusiusk, nereikes uz telefono pokalbi moket Dar atrodo yra taip, kad jei is saskaitos issimi visus pinigus, tai saskaita yra automatiskai po 3 menesiu uzdaroma. Bet cia vel negarantuotai, nes kiekvienas bankas turi savas taisykles.
O dar beja, jei ruosiesi vaziuoti i JAV, tai as tavo vietoj saskaitos is vis neuzdarineciau, o ideciau i ja pakankamai pinigu, kad bankas nenuiminetu kieviena menesi mokesciu. Kuo ilgiau turi banko saskaita, tuo geriau tavo kreditinei istorijai. Tai kad uzdarineji ir vel atidarineji saskaitas, tai labai nekenkia, bet privalumo kreditinei istorijai jokio neduoda. Tai jei gali verciau idek pinigu i ta banka (priklausomai nuo banko ir saskaitos tipo, kartais uztenka $500 minimumo, kad jie kas menesi nenuskaitytu is tavo saskaitos mokesciu), juk ne i bala tuos pinigus ismesi, atvaziuosi ir tie pinigai vistiek tam banke bus. Tik jei neturi siuo metu atliekamu pinigu, tai cia aisku yra kitas reikalas.
Sekmes
Teisingai sakai, kad nuo banko priklauso. As esu savam banke kazkada apie tai esu klauses, tai jie man atsake, kad turi siusti faksa, nes turi matytis parasas. Kituose bankuose gali buti kita tvarka. Bet jei per websaita susirastu customer service email, tai pradzioje galima uzklaust ko jie praso uzdarant saskaita.
Kas liecia nuiminejima pinigu uz saskaitos aptarnavima, tai gali ir nepriklausyti nuo pinigu kiekio joje. Jei gali, patarciau ta saskaita paversti "free checking account", kai saskaitos likutis nereglamentuojamas, nera menesinio mokescio, bet ir nemoka jokiu procentu. Tada galesi neuzdaryti saskaitos. Bet velgi nezinau ar tavo bankas turi tokia saskaitos rusi.
Grazi
graziai atrodo…
taip ir isgarsejama kai parodoma daugiau…
Rubai
Grazhi , tik apsirengus bajsiaj
grazhus megstinis…
korova